Another monday

Hei hopp dere skjønninger. Ja, jeg vet jeg har vært litt “dårligere” å blogge siste uken, men det er SÅ mye som skjer, har knapt tid til å sitte i sofaen. Ser mange av dere lurer på om ikke jeg kan blogge mer, det skal jeg bli flinkere på. Promise, for nå blir det en litt roligere uke. Skal få laget sminke/hår innlegg senere idag, men først er det middag! Ovnsbakt kylling med løk, og nudler i fløtesaus til. Er SÅ sulten nå, hadde faktisk ikke tid til å spise på jobb idag, for vi har gjort om hele butikken, og det ble så fantastisk fint!! Synes tiden går så fort for tiden.. Gå saktere! Hihi.


Det er så utrolig mye fint i butikkene fortiden! Hurray

Dagens outfit..


Outfit BIK BOK / Veske Aldo

Gårsdagens outfit..


Fra BIK BOK / Veske Aldo / Jakke Gina Tricot

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *