Nyttårsmiddag

Den er det jeg som disker opp, siden jeg er altfor glad i å lage mat, hih. Dagens middag består av : Kalkunfilet, baconstuffing, rosenkål, gulrøtter, en nydelig hjemmelaget saus og bakte poteter. Namnam, gleder meg. Venter bare på at kalkunen skal bli gjennomstekt. Dere skal få oppskriften, i tillegg til oppskriften på innbakt kylling. Når jeg får tid.
Ahh, vi har det så koselig på hytten, det snør og snør utenfor – tror det blir en fin kveld. Tenk at enda ett år har gått, rart som tiden flyr. Jeg har opplevd så utrolig mye dette året her, og ser veldig frem til det neste.

Nå skal jeg hoppe i finstasen og krølle håret, så skal jeg nyte en forhåpentligvis nydelig nyttårsmiddag.

Ønsker alle mine fantastiske lesere ETT RIKTIG GODT NYTTÅR!!!


Dere får se flere bilder imorgen.


Kokken, hihi.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *