Jeg er frelst.

Etter 7 år uten trening, tror jeg endelig jeg har funnet den perfekte treningen for meg! Zumba var helt RÅTT!! Og absolutt noe jeg skal fortsette med. Dere burde virkelig prøve det, om dere ikke allerede har gjort det.
Plutselig var timen over, tiden flyr når man har det gøy. Dette gikk som en drøm! Jeg skal allerede på min andre time på torsdag! Og til dere som bor i Ålesund, ta en prøvetime hos Roberta på Fitness & Fashion i gågata, hun er råflink! Torsdag kl 18.00 er neste – komkomkom!


I farta!


Malene og Tone var også med!

Julekalenderen er selvfølgelig på plass, lenge leve barnsligheten.
Og tusen takk til lille Sander og svigerfar som kom med den til meg.

Jeg gleder meg allerede til luke nr 1… Hihi.
 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *