Another day in paradise.

Hei dere! Føler jeg repeterer meg selv hver eneste dag, hehe. At vi slapper av, koser oss, spiser god mat osv.. Men det er jo det vi gjør, hver dag – så vanskelig å skrive om noe annet. I tillegg så er det så varmt her, at vi orker ikke gjøre noe annet enn å ligge på solsengen, og bade.. Skulle egentlig på en utflukt til, men vi har bestemt at vi dropper det, penger spart! Hurra.
I går kveld spiste jeg nydelig sjømat, krabbe og scampi – mmm.. Men ingenting er som sjømaten i Norge, det skal være sikkert. Nå er det bare 4 dager igjen, buhu.. Trist. Men vi får nyte siste tiden som er igjen. Idag er planen og ligge som noen slakt på stranden, og herlig er det.

Heldigvis gikk orkanen forbi oss denne gangen, men nå er det en ny en på vei, kjenner jeg blir nervøøøøs. Men, vi får håpe den skifter retning. Krysse fingre!

Ha en fin dag søtinger!

-Lene

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *