Jeg elsker ferie.

God morgen dere! Nå er klokken 07.15 her, og jeg får rett og slett ikke sove. Alt for ivrig etter hva dagen vil bringe. Vi koste oss så utrolig mye i går, å være her er virkelig balsam for sjelen. Personalet her er så morsomme, skikkelig entusiaster hele gjengen! Elsker når folk ikke tar seg selv så høytidelig, springer rundt som tullinger, synger, kysser på gjestene, masserer dem.. Hehe, artig.
På slutten av dagen i går, før solen gikk ned – gikk vi en lang tur langs den nydelige stranden. Gud, hvor mange lukushus som ligger langs strandlinjen, noen av husene voktet av sikkerhetsvakter. Åh, tenk å ha ett sånt hus på en sånn fantastisk plass. Herlig. Det er drømmen det, skal bare vinne i lotto først.

Her får dere noen bilder fra gårdsdagen.


Nye kreasjoner hver dag, måtte ha tatt kurs i håndduk bretting disse som jobber her, hihi flinke!

Outfit fra Bik Bok, sko fra desire clothing.


Love you ..

-Lene

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *