Oh happy day!

God morgen verdens søteste lesere. Titter bare innom for å si god morgen til dere, en litt sen morgen – men det er så deilig å nyte ferien og sove lenge. Nå skal vi spise frokost, så får vi se hva resten av dagen bringer. I går PØSET det ned hele dagen, så vi hadde inne dag. Deilig det også, god mat, stearin lys, godt selskap og masse snacks, en herlig dag.

Håper dere har fine dager med herlig vær – og at dere koser dere.
Setter veldig pris på dere vet dere, hva skulle jeg gjort uten?
Nå har jeg forresten klatret meg oppover til en 14 plass, herregud så gøy!!!
Og det hadde jeg ikke klart uten dere. Takk for at dere er så positive og gode.
Dere gjør meg glad. Og jeg føler motivasjonen stiger, hver gang jeg ser leser tallene. Jippi!!

Kos dere idag.

-Lene

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *