En jakke på jakke type dag

De siste dagene har det tikket inn ønsker om mer antrekksbilder, og det synes jeg er hyggelig! Minn meg gjerne på hva jeg burde ha mer av, og hva jeg av og til glemmer litt av å poste. Grunnen til at antrekksbildene har falt litt fra er egentlig fordi jeg opplevde litt dårlig respons og engasjement, men hva er det egentlig å engasjere seg i, når jeg tenker meg om?! Ønsker du mer antrekksbilder- og innkjøpsposter? JA ELLER NEI? (I kommentarfeltet) ♥ Det er viktig for meg å vite om dette fortsatt er interessant, det var jo “motebiten” som først startet denne bloggen. Den tiden da jeg tipset om råkule wedges til en billig penge hos ebay, noen som husker det?! Og da jeg lagde egne kjoler og skjørt når jeg skulle på party. Hehe, da hadde jeg en annen driv på motebiten ja, haha! Så jobbet jeg jo i klesbutikk da, så da var vel motivasjonen litt mer på topp ♥

Idag har jeg og Espen fryst rumpene av oss i Bjørvika for å ta litt bilder! Det ble jakke på jakke idag, og nettingstrømper under lakkbuksa, gitt. Jaaaa det er vel alltid greit å prøve noe nytt. Skulle ønske vi hadde en “meningsmålings”funksjon på bloggen- så jeg fikk vite hva dere synes. Er jo så enkelt å trykke yes or no, som på instastory!


 Sa til Espen at her prøvde jeg LITT vel hardt, men han sa det var OK så laaa gå!

Bukser Bik Bok – Sko Zara – Genser HM Trend – Briller Rayban – Svart jakke Bik Bok – Leo jakke Stand

Ha en fin kveld- og ikke glem å skriv ja eller nei på om du vil ha mer av antrekksbilder – OG innkjøp da ♥ (Det er jo noen som mener at innkjøp er skrytete også, så jeg vet ikke jeg..) LOVE!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *