Godt nyttår fra varmen

♥ Kjære lesere, GODT NYTTÅR!! 2018 – LET’S GO!! Jeg gikk inn i det nye året i Gran Canaria- og her er det så fantastisk nå! Jeg var syk hele forrige uke, og fredag satte jeg meg på flyet i ganske dårlig “forfatning” om man kan si det sånn. Men jaggu var det en jente som var feberfri når hun våknet på lørdag! Dette klimaet her gjorde susen på meg! Hatt noen fantastiske dager her nede i solen, i veldig godt selskap! Sol, kos, avslapping, mat, bilturer i fjellet, mye søvn- skikkelig oppladning til det nye året. Ingen hangover og helt fresh idag, hadde en rolig nyttårsaften i går noe jeg synes var helt magisk. Hvordan var deres nyttårsaften? Håper dere koste dere masse!

Vi fant et helt magisk sted den ene dagen når vi kjørte til en nydelig liten landsby langt oppi fjellene – for en opplevelse! Følte nesten jeg var i Gran Canyon en liten stund der..

Nå er det bare å ta fatt på det nye, og spennende året. Jeg er så spent på hva det bringer. Mer av det man elsker å gjøre, livsglede, kjærlighet, venner, familie, jobb, utfordringer, reiser, opplevelser, mål og ambisjoner – og på toppen av det hele ; sabla godt humør ♥ YES!! Takk for det gamle, 2017 var et nydelig år!! Gleder meg til å dele 2018 med DERE!

LOTS OF LOVE!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *