Vlog : How to

ANNONSE I SAMARBEID MED SPOTLIGHT WHITENING

For to uker siden skrev jeg ett innlegg om mitt nye ambassadørskap med tannblekingen Spotlight Whitening. Nå har jeg laget en liten vlog til dere hvor jeg viser dere hvordan jeg bruker den. Den skal brukes i 1 time om dagen i to uker i strekk, og i timen hvor du har stripsene på, kan du jo gjøre mye uten og merke at stripsene er på. Det er ikke så mye som skal til ♥

Tannblekingen kan du få kjøpt her til 599,- (i pakken får du to strips, en oppe og en nede- og nok til en to ukers behandling)

Gla’video med masse energi! Og jeg gleder meg til hvitere tenner til julebord, jul og nyttår! Nå skal jeg ta med meg energien min å bruke den på kardio på Jobbsprek, skrives ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *