Douglas Gran

Hei fra den nye leiligheten på Frogner. Ikke den jeg pusser opp – men den jeg skal bo i frem til jeg flytter inn i gaten ved siden av ♥ Et lite mellomstopp. Nå er jeg helt skutt, flyttet i 3 dager av og på – og i dag har jeg holdt på nesten hele dagen, ting tar tid! Nå har jeg pakket ut nesten alt her med dyttet noe under sengen som jeg ikke har energi til å pakke ut nå. I hodet mitt står kun mat, en dusj, og tidlig til sengs på agendaen. Det får bli imorgen.

Men dere! Nå må jeg vise dere hvordan gulvet mitt ser ut! De begynte så smått å legge det fredag, og nå når jeg tittet innom før idag en liten tur hadde de 4 planker igjen, og det er bare så lekkert ut! De er ferdig fredag/lørdag og så skal det tørkes til mandag! Er så fornøyd altså. One step closer!

Plankene er 40 cm brede, og etterhvert vil det bli litt større mellomrom mellom hver enkelt planke – og DET gleder jeg meg til. Men det er ikke før om 1 år ca. Èn ting er sikkert – det blir ikke mye SKO her inne. Hehe..

Her er den naturlige planken som dere ser. Her skal de plugge treplugger i, slipe, lute, vaske med såpe, polere. Så luter de det så lyst som jeg vil ha det. Så til slutt blir det mye lysere, kaldere og litt mot hvitt. Sånn vil jeg ha det og jeg tror det blir helt supert!

Neste uke skal de male ferdig vegger og tak, freshe opp stukkaturen og sånt små-dill. På tirsdag kommer kjøkkenet og på torsdag kommer kakkelovnen. Og inni mellom der skal de flislegge de siste flisene på bad og toalett! GØY, og beklager om dere begynner å bli lei av leilighets-prosjektet mitt! Jeg er bare så giret og glad!

Nå skal jeg kapitulere ♥ Snakkas!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *