BeA!part

Annonse

God morgen, i skrivende stund befinner jeg meg i sengen – mitt favorittsted i hele leiligheten her på Frogner House. Jeg ELSKER å oppholde meg her. Morgen som kveld. Det er mitt ultimate slappe-av-sted, i tillegg til at jeg sover som et barn. Hotellseng med magiske puter og dyner er jo noe av det beste vi vet om, sant? Deilig! Her om dagen var det skikkelig høst-feeling ute, så jeg lagde meg suppe, tok den med i sengen, tente stearinlys på nattbordet og så på GOT! Herlighet som jeg koste meg – fineste kvelden på lenge. Jeg gleder meg som et barn til den nye leiligheten, men om jeg skal være helt ærlig med dere, så har jeg allere begynt å grue meg til å flytte ut herfra.

Rart jeg liker meg her, eller? ♥

Derfor vil jeg gi Frogner House min varmeste anbefaling rett fra hjertet. Skal dere til Oslo på jobb, kjæreste tur, venninne tur eller lignende – book dere inn her. Jeg lover at dere kommer til å få en fantastisk helg her. Leiligheten jeg bor i ligger i Huitfeldts Gate, i Vika. Midt i smørøyet. 5 minutter å gå til Aker B, 15 minutter til Karl J, 5 minutter til Frogner og ca 20 minutter til Bogstadveien. Alt av trikker og busser finner man på Solli, og man har alt  man trenger av butikker, coffee shops og restauranter i umiddelbar nærhet. I tillegg får dere eget soverom, eller flere, balkong, eget kjøkken, bad med vaskemaskin – det føles nesten som hjemme ♥ Home When You´re Not er slagordet deres – og det synes jeg passer så fint.

Frogner House har nettopp lansert et nytt konsept som de kaller Be!Apart. Her kan dere bli medlem, og fordelene ved det er :

– dere får 15 % på standardpriser på Frognerhouse.no
– fleksibel kansellering, helt frem til kl 18 på ankomstdagen
– tilgang til kommende medlemstilbud og kampanjer

Bli medlem av Be!Apart her.

Fine leiligheten ♥

Ved 15 %, kan man spare penger og heller bruke pengene sine på den fantastiske byen vår! Og her er mine tips til en fin dag i Oslo ♥

– ta deg en kaffe på sengen når du våkner, og rusle deg en tur til Niels Juels Gate og til Juicery. Bestill deg en deilig Acai Bowl med mandelsmør på toppen.

– videre går du til Nationaltheateret og tar t-banen opp til Vettakollen, og gå turen der i deilig skog og mark

– senere på dagen, anbefaler jeg en rusle tur i Bogstadveien og butikkene der – etterfulgt av lunsj på FYR.

– på kveldstid hadde jeg ville startet med drinker på F6 på Frogner, etterfulgt av middag enten på Champagneria (tapas) eller Sawan (asiatisk) – alt i umiddelbar nærhet.

Nyt dagen deres! Nå skal jeg på lunsj med fineste Marie, en tur i leiligheten, etterfulgt av møte med en spennende samarbeidspartner. Ciao

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *