The charming Riviera

Magiske morgensol!

Tenk å våkne opp etter en god natts søvn, dra gardinene til side og lukke opp dørene til balkongen. Det første som møter deg er morgensol, deilig sommerlukt og fuglelyder. Er det mest magiske, altså. Verden er et nydelig sted ♥

Og det, etterfulgt av en fantastisk fransk frokost, i idylliske omgivelser. Jeg gir meg ende over! Vi er heldige, og jeg og Helen har virkelig nytt hvert eneste øyeblikk. Kvalitetstid, avslapping og bare kos! Samt MYE latter. Savner henne allerede, godjenta mi!

På dag to (tirsdag) dro vi til Club 55, som ligger på stranden. Både beach og restaurant i ett. Brukte vi store deler av dagen der, før vi dro tilbake til bassenget på hotellet og delte en flaske prosecco i kveldssolen. Sånne øyeblikk ♥ Bestemte oss for å ta en kos kveld, så det ble godteri og pizza i sengen. Deilig og bare slappe helt av.

Club 55


Kos på hotellet

I går stod vi opp tidlig, og kjørte fra St.Tropes til Cap d’ail, og til nydelige La Mala. Jeg har vært der før, men måtte tilbake og ville gjerne vise dette stedet til Helen. Der koste vi oss store deler av dagen før vi kjørte tilbake til flyplassen. Denne ferien var akkurat det vi trengte, lave skuldre og kos. Og det var superdeilig å komme hjem til en dusj, og nyvasket sengetøy.

Elsk på den franske rivieraen, ferdig snakka. Den skal utforskes mer, og mer, og mer!

I dag har jeg hentet Levi, og hun skal være hos meg leeeeenge, så gjett om vi to skal kose oss ♥ I ettermiddag blir det langtur, og bare kos hjemme i sofaen etterpå. Ønsker dere er kjempefin helg!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *