En takknemlig jente!

Hei hopp fra Bergen ♥ Denne byen her altså, den har en spesiell plass i hjertet mitt. Så mange gode minner! I morgen er det lansering av kolleksjonen min på Torgallmenningen, etterfulgt av Gullruten på kvelden. Gleder meg utrolig mye!

Sitter her i resepsjonen på hotellet og tenker over hvor utrolig heldig jeg er! Som har fått gitt ut min fjerde kleskolleksjon, det er virkelig bare overveldende! Tenk at jeg har fått disse mulighetene her, og at jeg får reise rundt å se kolleksjonene i butikkene. Alle jentene som iherdig har stått på for å lage det fint, jeg blir så stolt! I tillegg stråler jeg over når jeg ser dere titte innom fordi dere liker plaggene. Tusen takk! Dette er virkelig et eventyr!

Dette innlegget skrev jeg før idag, men har ikke fått postet det, for det var opprinnelig en vlog med svar på spørsmålsrunden som jeg spilte inn før idag. Har prøvd å laste opp videoen siden kl 13 idag!! Hjemme, på flytoget, på flyplassen, på hotellet, i resepsjonen, til og med på restauranten når vi spiste middag. Men den vil altså bare ikke samarbeide! Og nå er det snart midnatt og jenta må få litt søvn, så i mellomtiden vil jeg gjerne dele noen bilder fra lanseringene så langt. På Strømmen Storsenter, og på Karl Johan!

Tropical feeling all the way ♥ Blir så glad av fargene og printet!

#annonseforegenkolleksjon
Veldig ydmyk og glad jente! Ønsker dere en god natt, mange klemmer fra hotellsengen i Bergen! Gleder meg til en ny og givende dag imorgen!

7 Comments

  1. Skulle så gjerne ha vært med på lanseringen i Bergen idag, men må dessverre jobbe

    1. <3 Håper du får tak i noe du vil ha likevel :-)

  2. Hvor er de hvitene skoene med sølvtupp fra? :)

    1. De er fra Miu Miu :-)

  3. Hei Lene! Fantastisk kolleksjon

    1. Tusen takk <3

  4. Oii, bare bittelitt av kommentaren ble med, gitt! Som sagt, fantastisk kolleksjon

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *