Vel hjemme <3

Hei dere ♥ Da var ferien over for denne gang, Tulum er forlatt til fordel for Norge. Selvsagt alltid litt trist å reise, savner varmen, sanden, lydene – ahhh, har virkelig fått slappet av på turen og nytt til tusen ♥ Tulum er LIVET!! Har dessverre klart å fått i meg en bakterie som ikke har sluppet taket på 6-7 dager.. Heldigvis ikke kastet opp (det er det verste jeg vet) – men fått det på alle andre måter, haha! Aldri vært så mye på do jeg, nå er jeg så lei! Leeer av hele greia! Verste var faktisk når jeg kom hjem i går- har bare ligget under dyna med de verste krampene og bølgene med smerte, og løpt frem og tilbake på do. Imodium, idoform og væskeerstatning har vært redningen så akkurat nå føler jeg meg litt bedre, og da vil jeg gjerne dele noen deilige feriebilder med dere!

Har som sagt testet litt forskjellige hoteller denne turen, første Habitas (som er og forblir en favoritt) Mamasan, som dere har fått sett bilder av allerede. Kanaan er veldig kult, veldig sentralt og elsker at de har sånne “nest” som man kan ligge og sole seg i, borte fra alle andre. Bodde på Nomadé også, i en tretopp hytte, helt magisk! Og til slutt, på BE Tulum. Nå er det jo tredje gang i Tulum og jeg blir aldri lei – men om jeg skal velge tre favoritthoteller ut ifra service, rom, og område så er det BE Tulum på første plass, Habitas, og så Papaya Playa. Liker Nomadé også veldig godt.

Her er rommene på BE Tulum (Dette er Arena)

Frokost-området

Så deilig frokost med utsikt over vannet.

Og selvsagt soft-light utenfor rommet. Jeg elsker tiden når solen holder på å gå ned. Helt magisk!

Er ikke så mye å rapportere om annet enn at vi har trent, solt oss, syklet masse, spist deilig mat (litt lei guacamole og tacos nå må jeg innrømme haha) … Gått turer, vært på båttur, HERREGUUD jaaa svømt med SKILLPADDE i havet. Altså, det var helt magisk. Jeg valgte å kalle den for Fred! Så søt ♥ Shoppet litt, sovet, badet og ja – det man gjør på en avslappende ferie. JA! Så har jeg ikke gått glipp av en eneste soloppgang,. Elsker å starte morgenen med det på ferie!!

Så nå er jeg brun, bliiiid og har fått ladet batteriene (minus bakterien som har herjet da- men satser på den slipper taket snart.) Skal bli veldig rart å sminke seg igjen, tror jeg har hatt på sminke én kveld i hele ferien og det var på bursdagen min! Herlighet så fantastisk følelse.

FRED!

Restauranten på Habias er helt rå!

Her har dere litt av tretopp hytten på Nomadé.

Hørt at Meze skal være bra for magen – så da måtte jeg karre meg gjennom en for å ta knekken på bakteriene. (Hjalp litt, men smaker jo helt gruuuusomt)

Nå venter det så mye spennende her hjemme. Blant annet lansering av poden! Den blir litt forsinket  dessverre, krever litt når man er perfeksjonist skal jeg si dere. Men viktigere for meg at den blir tipp topp når jeg lanserer, så da får det bare gå litt ekstra tid. Så håper jeg våren titter frem snart, og gleder meg allerede til påske! Alltid noe fint å se frem til uansett hvor man er ♥

Ha en nydelig kveld, hjerter!

28 Comments

 1. Hei :-) Jeg var matforgiftet i flere måneder og da hadde jeg veldig god effekt av probiotika som du får kjøpt på Helsekost! Verdt et forsøk! God bedring :-)

  1. Lene Orvik

   Oh!! Det har jeg ikke testet. Da skal jeg sjekke det. Men matforgiftet i flere måneder???? Stakkars deg!!

 2. Ååå så fantastiske bilder! <3 Fikk veldig lyst til å reise bort til varmere strøk, men får nok heller fokusere på siste innspurt av masteren. Jeg og kjæresten var forresten dårlige på akkurat samme måte som du beskriver for to år siden i Kragerø (muligens etter å ha spist en raw-kake på en kafe. Verste jeg har vært borti! Hadde sterke magekramper i en uke og var mye på do. Ikke så veldig gøy når man er på en hytte med utedo, det ikke var wifi og lite på tv :P Haha

  God bedring :)

  1. Lene Orvik

   Ouuuh det hørtes ikke noe digg ut nei! Aiaiai.. :D Stakkars dere. Forferdelig med sånn magegreier, blir helt tømt for energi! Lykke til med masteren <3

 3. Hvordan gjør du med internett i New York, hvor det ikke er wifi? Tenker det er veldig dyrt. Kjøper du en datapakker, eller? Håper på svar!

  Gleder meg til pod. Forstår at du vil ha den best mulig, så vi lesere kommer til å være tålmodige. Lykke til!

  1. Lene Orvik

   Heia :-) Jeg kjøper simkort med amerikansk nummer :-) Mye billigere :-) 60 dollar for en hel måned og da kan du bruke så mye du vil av data og ringe hjem til Norge gratis :-)

   Hyggelig at du gleder deg :-) Takk Anita :-)

 4. Hei, hvordan er str i de Lahana swim bikiniene? :) (er disse også derfra?)

  1. Lene Orvik

   Ja de fleste jeg har er derfra. De er litt små, så ville gått opp. Jeg har M i overdel og S i truse :-) Brukes XS i truse normaltvis og har kunnet bruke S i overdel :-)

 5. Hørres ut som dere har hatt en helt fantastisk ferie og såå fine bilder!Vakre vakre deg!!Masse god bedring og håper du snart er frisk og rask igjen!Ønsker deg en fin dag:)

  1. Lene Orvik

   Tusen takk søte Guro, alltid så snill! <3 God klem

 6. FY SØREN så flott du er Lene!!
  ser ut som dere har hatt det helt magisk!

  1. Lene Orvik

   Åh TAKK Johanne <3 Har hatt det så magisk! :-) <3 <3

 7. Fine bilder! Hvor er den hullete tunikaen fra? ☺️

  1. Lene Orvik

   Den er fra en butikk i Tulum som heter Lolita Lolita :-) <3 Mulig de har noe på nett :-) <3

 8. Den er såå nydelig den hvite maxikjolen du har på deg er det kjøpt i Mexico, eller er det noe jeg kan få tak i her?
  Du stråler som alltid, Lene

  1. Lene Orvik

   TAKK <3 <3 Jeg tror ikke det :-( Kaya Tulum heter butikken, kaaanskje de har på nett? :D :D <3 TAKK snille Hannah!

 9. Ser ut som tidenes ferie, takk for at du deler :)
  Gleder meg til poden dun slippes, regner med vi kan forvente høy kvalitet og som alltid gode fornuftige ord.
  God bedring :)

  Du ser forresten helt rå ut på bildene og kler den naturlige looken kjempebra!

  1. Lene Orvik

   Så hyggelig at du synes det <3 Jeg gleder meg selv :-) <3

   Takk takk – heldige meg så har så fine og gode lesere! Ha en nydelig dag :-) <3

 10. Hvor er den lange hvite kjolen med åpen rygg fra?

  1. Lene Orvik

   En butikk i Tulum som heter Kaya :-) <3

 11. Du er vakker som du er uten mye sminke :-) Nydelige bilder, håper magen din har blitt bedre! Energi klem til deg ❤️

  1. Lene Orvik

   Tusen hjertelig!! <3 Magen er mye bedre, takk gud! <3

 12. Hei! Hvor er den lange hvite kjolen din fra? så fin! :)

  1. Lene Orvik

   Heia, den er fra en butikk i Tulum som heter Kaya.Tulum på instagram <3 Kanskje de selger på nett :-)

 13. Assa, du ser SÅ FAB ut naturlig! Elsker naturlig skjønnhet! Elsk! Digger deg, vakring! God klem! <3

  1. Lene Orvik

   ÅÅÅ <3 TAKK Beate – blir så glad jeg <3 :-* Digger dere også!! KLEM

 14. Christina

  Bestiller du Lahana bikini fra nett? Hvordan er det med toll? :) sykt fin!!

  1. Lene Orvik

   YES det gjør jeg :-) Toll kommer i tillegg, bah. Men verdt det <3 Hihi!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *