Søndagssyssel

God søndag lovelies! Tenkte å stikke innom og tipse dere om verdens beste protein rundstykker, som er nydelige nystekte med smør, brunost og jordbærsylte – eller min favoritt ost, servelat og agurk. Alle synes jeg er rar som liker servelat, men det er jo så godt ♥ Med en kopp te til, så har du en perfekt lunsj, kvelds eller frokost.

Mums!

Dere trenger dette ♥

4 egg + 400 gram cottage cheese som dere blander med en stavmikser
2 ts bakepulver som dere blander i, sammen med litt salt
Til slutt har dere i 400 gram havregryn og lager rundstykker i passering størrelse. Disse skal stekes på 200 grader i 15-20 minutter

Jeg har ikke sett den enda, men alle jeg kjenner tipser meg om Exit på NRK nett-tv, så det blir det jeg skal gjøre i kveld! Har sett traileren og den ser råbra ut, så anbefaler dere å se den om dere trenger noe og følge med på. I går var jeg hjemme og så flere filmer, blant annet Hitch med Will Smith – elsker den filmen! Så det er også et søndags-tips ♥

Kos dere!

7 Comments

 1. Exit er veldig bra!!! Spent på å høre om du liker den?

  1. Lene Orvik

   ASSA ELSK, har 4 episoder igjen, må liksom “spare” de litt haha :D

 2. De så utrolig gode ut! Tror du det er godt med gulrot i disse? <3 Har en pose jeg må få brukt, og det er jo så godt i rundstykker! Er det noe annet som burde tilsettes mer eller mindre av i så fall tror du? <3 Tusen takk!

  1. Lene Orvik

   Ja, Gabrielle – min venninne bruker gulrot i de! Mindre havregryn tenker jeg da :-)? <3

 3. De så utrolig gode ut! Tror du det er godt med gulrot i disse? <3 Har en pose jeg må få brukt, og det er jo så godt i rundstykker! Er det noe annet som burde tilsettes mer eller mindre av i så fall tror du? <3

 4. Hei Lene! Jeg har lest bloggen din i flere år, og kommer her med en liten tanke: Altså at du starter å vlogge istede for å blogge? Du gjør deg så godt på kamera, og personligheten din stråler! Kunne ikke dette vært den nye veien å gå? <3

  Tips til youtuber: https://www.youtube.com/user/lydiamillen/videos

  1. Lene Orvik

   Hei! Åh, takk! <3 Og ja – enig, det er litt det jeg har planer om fremover! Så koselig at du synes det – og sier det, det betyr mye :-) <3 Skal sjekke henne ut! Stor klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *