Endelig!

Annonse for egen smykkekolleksjon

God mandagskveld, dere ♥ Jeg har tent lys, og hører på jazz – Stan Getz. Elsker den viben her! Så deilig, og avslappende. Så koser jeg med meg å oppdatere litt til dere.

Nå har vi ENDELIG fått påfyll av Safira By Lene Orvik kolleksjonen min. Mange som har etterlyst både det ene og det andre, spesielt Vintage Bracelet i gull og Stone Necklace – og da er det med glede jeg kan si at vi har fått påfyll. JUHU! I tillegg vil jeg gi dere 20% på begge kolleksjonene mine i en hel uke ♥ Kode Lene20

Vintage Bracelet i gullVintage Bracelet MixedNeat Bracelet i sølv (finnes også i gull)

Jeg bærer smykkene mine hver eneste dag – de er perfekte som hverdags-accessories og fungerer like godt som party-accessories. Opp til deg hva du ønsker å bruke det til. Hver eneste dag siden lansering i fjor høst, har jeg hatt på meg mitt Vintage Bracelet i gull, og siden lansering i sommer har jeg kombinert det med Vintage Bracelet i mixed gull og sølv, samt Neat Bracelet i sølv. En perfekt kombinasjon – og lekkert til alt! Jeg vil aldri ta de av, og det er jo et veldig godt tegn. God kvalitet og passer til alt.

I flere dager nå har jeg kombinert Stone Necklace med Mixed Plate Necklace. Så fin mix, både edgy og classy på én gang

20% i en hel uke får du ved å bruke kode LENE20 når du kommer til kassa. Husk at toll alltid er inkl i prisene og det er i tillegg fri frakt ♥ Klikk her for å se begge kolleksjonene samlet.

Nå skal jeg krølle meg opp i sofaen, lese bok og høre videre på Stan Getz, legge meg tidlig og lade til ny dag. Håper dere har det fint! OG! Jeg vurderer å lage vlogcast, altså en kombinasjon av pod og youtube videoer, og har en typ spm-runde på instastory. Hadde vært så fint om dere ville lagt igjen en kommentar på den, så kan jeg få litt innblikk i hva dere hadde ønsket å høre på.

18 Comments

 1. Hei! Lurer på hvilke hårprodukter du bruker for å opprettholde den kalde blondfargen din? :)

  1. Lene Orvik

   Miriam Quevedo sin blåshampoo :-) <3

 2. Hvor er genseren frå

  1. Lene Orvik

   Bubbleroom :-)

 3. Hvor lang tid bruker frakten å ta? :)

  1. Lene Orvik

   Ikke mange dagene <3 1-3 tror jeg :-)

  1. Lene Orvik

   Hei, det vet jeg ikke – jeg skal sende en mail og høre <3

   1. Kristin

    Supert, tusen takk for svar!

   2. Lene Orvik

    <3

 4. Hei, dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg har googlet meg ihjel uten å fått svar.. Synes vasken din på toalettrommet er helt fantstisk og lurer fælt på dybden/bredde på den? :)

  Synes forøvrig smykkekolleksjonen din er 10/10!

  1. Lene Orvik

   Hei Maiken, tusen takk! Ohh det var et godt spørsmål :D Det husker jeg ikke i hodet – men den er ikke bred! Kanskje 30-40 cm bred i dybden og 60-70 i lengde <3

   TUSEN TAKK <3 Så hyggelig!

 5. Hva er planene dine fremover?
  Har du noen konkrete mål du vil oppnå ila 2019?
  Hva tenker du om miljødebatten som foregår nå?
  Hvilke grønne valg tar du og hvordan kom du påvirke leserne dine til å bli mer bevisst rundt denne tematikken :-)?

 6. Kjempelekre :)

  1. Lene Orvik

   <3 <3 Takk :-)

 7. Hei Lene :) Jeg synes smykkekolleksjonen din er helt nydelig!! Hadde tenkt å snope meg noen smykker derifra nå, men så i ettertid at rabattkoden er utløpt. Tror du det kommer en ny mulighet for rabattkode i nærmeste fremtid? <3 Krysser fingrene! klem

  1. Lene Orvik

   Tusen tusen takk! <3 Elsker den selv altså! Det kommer et innlegg i slutten av måneden, skal absolutt prøve å pushe gjennom en rabattkode ja :-)

   1. Det skjønner jeg godt :-) Awwii!! Da skal jeg prøve å følge med denne gangen <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *