The brow game part 3

Annonse Nutrilashes


Jadda dere, nå begynner det å skje ting! Det begynner å bli en god stund siden jeg begynte og bruke Nutrilashes på brynene nå, og de har fått vokst ut i hele sommer. Prøver å påføre det hver morgen og hver kveld, noen ganger glemmer jeg det, men sånn all over så har jeg vært råflink å og bruke det. For ca to uker siden booket jeg meg derfor time til å farge, løfte og shape for jeg har sett at det har vært masse hår som har vokst ut i sommer. Var så spent på resultatet, og herregud jeg er så fornøyd! Det er virkelig en ny verden for meg at jeg endelig har fått til at brynene neeesten er helt on fleek. Det er et par små områder hvor det fortsatt mangler litt hår, så jeg er ivrig på serumet om dagen.

Se! Dette er rett etter brynstime. Følte meg så utrolig fresh med de nye brynene!

Brynene gjør så mye med ansiktet – og det er en fryd at jeg nå slipper å anstrenge meg hver morgen for å få fine bryn, nå har de jo en shape som bare gjør at jeg kan fylle de litt inn med brynsblyanten min. Halleluja! Så ja, nå har jeg blitt bryns-obsessed! Har allerede ny brynstime snart igjen og krysser fingrene for at det har vokst ut enda mer. Nutrilashes serumet fungerer altså kjempebra for de om lurer ♥

Med bryn som har vært overplukket, så er det én ting som gjelder, tålmodighet. Og det er noe jeg egentlig ikke har – men jeg har vært så tålmodig med serumet, og jeg skal fortsette å være det. For når jeg ser resultatet etter typ 3 måneder, så kan jeg nesten ikke vente til å se resultatet til jul!

Som dere ser så er den rimelig godt brukt ♥

Er så fornøyd og føler endelig jeg er på god vei til å få skikkelig fine bryn!

Når det er sagt har jeg også begynt å bruke Nutrilashes sitt serum ganske aktivt på vippene også. Jeg har nemlig bestilt meg time på mandag til å ta vippene av! Can I get an amen!?? Nå er det på høy tid kjenner jeg, og jeg gleder meg så mye. Så nå brukes det serum både én og to ganger både morgen og kveld – haha livredd for at mine ikke skal være lange nok under.. Så ja, nå er det mye som skal vokse og bli sterkere både her og der – og man får jo ekstra motivasjon når man ser at det fungerer!

Dere kan bestille Nutrilashes sitt serum som fungerer både på bryn og vipper, her

17 Comments

 1. Utfordrer deg til å legge ut et bilde heeelt uten sminke, fylte bryn, vipper etc. Hadde vært kult å se vakre deg 100% naturlig

  1. Lene Orvik

   Hehe, ja det kan jeg gjøre. Ta av vippene først :-)

 2. hva skjedde med microbladingen? Ikke fornøyd? :(

  1. Lene Orvik

   Jo, absolutt – men jeg synes det er bedre å gro frem mine naturlige fremfor og måtte gå til behandling :-)

 3. Er det ikke misvisende å skryte av et (relativt dyrt?) produkt, når det egentlig ikke er synlig fordi du har farget over det? Skal brynene dine ha noe skryt, må det vel egentlig rettes mot hun som hadde bryntimen din? Syns det er synd av folk skal bruke masse penger på dette når man i bunn og grunn bare ser et veldig sminket ansikt…

  1. Lene Orvik

   Hei, de hadde jo aldri blitt så fine om det ikke var hår å farge :D Synes dette serumet er superbra, og synes heller ikke det er spesielt dyrt :-)

 4. Jeg synes du har så fine nude farger på leppene dine. Hvilke leppestifter er favorittene dine?

  1. Lene Orvik

   Takk! Jeg bruker kun Velvet Teddy fra Mac <3 Absolutt favo!

 5. Vet du får mye pes om dagen, og jeg savner bloggen din virkelig, men du må selvfølgelig få gjøre slik det passer deg:) digger at du har tatt av både negler, vipper og gror bryn :D du er vakker!!:* (håper du blir mer aktiv på bloggen igjen, hihi)

  1. Lene Orvik

   Heiii! Tusen takk søte deg :-) Jeg får ikke så mye pes, gjør jeg? :D Haaha, det har ikke jeg fått med meg i hvertfall :D Koselig å høre at du savner – det blir jeg glad av! Og veldig deilig å ta av både det ene og det andre :-)

 6. Hei, hva heter den nye fargen på veggen i stua du?:)

  1. Lene Orvik

   Soft Fall fra Flugger :-)

 7. Hei, hvor er den fine #plast# vesken du hadde på deg på flyplassen i Nice fra?

  1. Lene Orvik

   Hei! NAKD :-)

 8. Skulle veldig gjerne sett før/etter bilder uten sminke for at reklamen skal være troverdig :) Ellers skulle jeg ønske at du godkjenner kommentarer oftere, så vi lesere får kommunisert med deg på daglig basis <3 Savner dette veldig og føler det blir nedprioritert. Håper du får en fin helg, stor klem <3

 9. Kan jeg spørre hvor du gjorde bryna dine og hvem som gjorde det?

  1. Lene Orvik

   Hei! Yes, Anna hos Brow Rehab Holbergs plass :-) Hun er SÅ flink!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *