Aktiv uke i egen by

Hei fra kontoret ♥ Det har kanskje vært litt stille fra meg i det siste, beklager det – men jeg har rett og slett ikke vært motivert eller inspirert til å dele så mye, hverken her eller på instagram. Det er litt godt det også, og ikke hele tiden føle at man må dele alt man gjør – om dere skjønner? Flere influencere som har tatt både 2-3 og 4 uker fri fra alt. Vet ikke helt om jeg hadde klart det – men litt pustepause er godt synes jeg.

Den siste uken har jeg vært hjemme i Oslo, trent, padlet kajakk og vært på hyttetur. Spilt kubb, kort, lagd god mat og bare kost meg. Deilig. Nå er jeg på kontoret og her er det full rulle, alltid kjekt å komme tilbake til alle nydelige kollegaer!

Anbefaler absolutt å leie kajakk, herlighet så gøy! Renate og jeg dro ut til Høvik og leide kajakker. Det er jo litt ustabilt i en kajakk og man er jo litt redd for å tippe rundt, men etter 20 minutter så følte jeg at jeg hadde full kontroll. SÅ GØY!! Neste gang skal vi lure med oss niste og padle til en øy. En utrolig deilig dag!

Hyttelivet i Norge er det veldig lite som slår.

Håper dere har det fint, de fleste har sikkert begynt i skole og jobb igjen. Godt det og! Hverdagen er fin.

Klemmer

6 Comments

 1. Benedicte

  Så fint! Skal hverdagen tilbringes i Oslo eller NY?

  1. Lene Orvik

   Litt begge steder :-)

 2. Elsker å padle! Man kommer så nært vannet.
  Hvor lenge skal du være i Oslo nå?

  1. Lene Orvik

   Helt sinnsykt deilig feeling! <3 En sånn ro! Jeg vet ikke helt enda, jeg har litt å gjøre her hjemme nå, men blir ikke lenge til jeg sniker meg på et fly til NY :-)

 3. Hvor er solbrillene fra?

  1. Lene Orvik

   Det er Oakley :-) Kjøpte de på en eller annen nettside som jeg ikke helt kommer på navnet på nå :D :D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *