Den siste uken <3

God morgen fra regnfulle NY, denne uken har det regnet hver eneste dag – det er veldig varmt så sommerfølelsen er her likevel. Jeg er så utrolig heldig å ha min bestevenn fra barndommen her på besøk denne uken, Helen ♥ Synes det er så leit for henne at hun ikke har fått se the sunny side of NY! Men vi har virkelig hatt det helt fantastisk sammen, kvalitetstid i form av samtaler, bare det å være sammen, mimre tilbake på alle minner, og ikke minst den komiske humoren og alle latterkulene.

Min skatt ♥ I love you!!!

Jeg har jobbet en del denne uken, gjort shoot for den nye smykke-kolleksjonen min – og det var ikke en dans på roser skal jeg si dere- i øspøs regn. Holdt på i 18 timer og var helt ferdig når jeg endelig la meg 0330 natt til onsdag! Men det var det verdt! Puh!

Denne uken bor vi på 1 Hotel Brooklyn Bridge. Brooklyn er så koselig! Og hotellet er helt magisk. Alt ved det, atmosfæren, rommene, utsikten, takterrassen. Mye av grunnen til at vi bor her er fordi det er helt perfekt lokasjon for shooten på tirsdag, man har liksom alt.

Utsikten fra takterrassen – mindblowing. Jeg klarer aldri ta innover meg hvor vakkert det er med skylinen. Det er like vakkert hver gang  jeg hviler øynene i den retningen.

City on fire!

Utsikten fra sengen den ene morgenen det var litt sol. Herregud!

Og utsikt fra rommet mot skylinen. Det er virkelig bare helt utrolig – føler meg så heldig som er her!

Nå har jeg vært her i 2,5 uke allerede – det er helt rart å tenke på! Jeg savner selvsagt venner og familie, men jeg har enda ikke savnet den trygge hverdagen hjemme, leiligheten, rutinene – jeg pleier alltid å gjøre det. Det er jo en positiv ting nå som jeg først er her.

I kveld reiser Helen hjem og jeg har hjertesorg allerede, det har vi begge. Vi bor ikke i samme by, det har vi ikke gjort på lenge – da Helen har vendt snuten hjemover til øya. Vi har daglig kontakt, og når vi først møtes så er det som om man har vært sammen 24/7 alltid. Det er så deilig følelse – kan tenke meg dere har vennskap som er likt som vårt også, den følelsen der ♥ Jeg er så heldig som har så mange trygge, ekte og gode jenter i livet mitt – og det tar jeg aldri for gitt. De er alt for meg!

Senere idag er det tilbake til Soho-området, det er favoritt det! Har vært uptown bare et par ganger siden jeg kom. Supert det også men liksom ikke fått helt tak på uptown som jeg har fått i områdene rundt Soho og TriBeCa. Det er så koselig der, jeg har ikke ord. Tror aldri jeg kan bli lei!

Tenkte å lage en liten NY-guide med alt jeg har opplevd hittil, men jeg vet ikke om det er interessant for flertallet? Gi meg en lyd på det så blir jeg glad! Jeg har til og med rukket å besøke The Hamptons også, men det kommer i et senere innlegg.

Her kommer et turistbilde level 10! Hihi.   

Og meg i loungen på hotellet.  

Er så kult her! Rommene er helt rå – men jeg har faktisk glemt å ta bilder! Hotellet kan anbefales, virkelig. Men da må man bruke litt ekstra tid til å komme seg til Manhattan. Om dere skal hit som turister, vil jeg sette en knapp på Soho-området!

Masse love til dere ♥

28 Comments

 1. Jeg bodde også i Soho da jeg var i New York i 2017. Hotellet het Arlo og det var nytt i 2016, tror jeg. Veldig fint hvertfall :) Soho er et skikkelig koselig område med alle kaféene og nisjebutikkene! Kos deg videre <3

  1. Lene Orvik

   Ja, Arlo er fint <3 Nydelig område, så koselig og relativt rolig :-) Takk for det – ha en super helg Maren!

 2. Sara Katrin

  Den største luksusen man kan få i ett hjem eller hvor som helst, er utsikten mot sjøen, landskapet og naturen!

  Skjønner godt at du trives!

  1. Lene Orvik

   <3 Ja, veldig fint her altså. Koser meg :-) Klem og god helg!

 3. Sier alltid ja til en NY guide!!

  1. Lene Orvik

   Herlig og høre <3

 4. JA takk til guide :D

  1. Lene Orvik

   :-) YES !!

 5. Abso-f****-lutely til NY guide!

  1. Lene Orvik

   YESSS GURL!!! <3 It's comming! :-)

 6. Hei! NY er så flott, skjønner at du koser deg! Får du sponset hoteller? Ellers høres det dyrt ut. Vi var i Boston 2 mnd pga jobb nylig, dyre leiligheter men fikk heldigvis det meste dekket,!

  1. Lene Orvik

   Hei! Jeg får ikke sponset hoteller. Det er dyrt. Men i morgen skal jeg flytte inn i leilighet :-) <3

 7. Jaaa <3 til et innlegg med det du har opplev i NY hittil : D

  1. Lene Orvik

   Jeiii <3 <3

 8. Så herlig med besøk av gode venner! <3
  Og ja til både NYC guide + eget innlegg om The Hamptons – I’m so jealous!! :)

  1. Lene Orvik

   Søting! Og ja, det er det beste <3 Venner er livet :-*

 9. Jaa til NY-guide! <3

  1. Lene Orvik

   YESSS <3 Så braaaa! Det kommer!

 10. Hei gode, fine Lene! <3 Så bra du koser deg og har det fint! Göy å fölge med på hva du gjör, så del alt du vil del du, hehe! God klem til deg vakre! <3

  1. Lene Orvik

   Hehe, takk for det Beate <3 Riktig god helg! :-)

 11. Christine

  Jaaa til NY-guide :D

 12. Veldig gjerne tips til hotell :D

 13. Et stort jaa til NY-guide! <3

 14. Du har så inspirerende blogg og nydelige bilder! Håper du får det fantastisk i nyc<3 Elsker bildene dine, hvilket kamera bruker du og hvilke linser?

  1. Lene Orvik

   Tusen takk! Jeg bruker iphone :D Ha ha :-)

 15. Hvor er den beige blazeren din fra? :)

  1. Lene Orvik

   Weekday :-)

 16. New York Guide hadde vært supert! :D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *