Familietid i Barcelona

Annonse – inneholder produktplassering


Hei hei hei – det var lenge siden ♥ Siden sist har jeg drevet med alle forberedelser som jeg har måttet gjøre før avreise, og siden onsdag har jeg vært i Barcelona med min fantastiske familie. Pappa fylte 60 i desember og min stemor 55 i januar, så de ønsket å få til en familietur med  hele gjengen – og jeg fikk i oppgave og bestemme hvor, samt planlegge fly, hus. program. De reiste tilbake til Norge i natt og jeg har tatt inn på hotell, her skal jeg være til jeg beveger meg mot flyplassen og flyet til NY!

Det hotellet her er faktisk helt vilt. Dro opp øynene 0620 idag og fikk ikke sove, måtte bare ligge å se ut ♥

Mixed feelings her idag, savner gjengen – vi har hatt det så latterlig bra på alle mulige måter, alt har vært helt fantastisk fra start til slutt. Jeg leide et hus i Alella, ca 20 min med bil til Barcelona så vi har fått litt av alt, hjemmekos i huset og opplevelser i byen. Langhelgen har vært fylt med kjærleik, trygghet, x antall latterkuler og bare kos. Vi har vært 12 stykker på tur! Trist når vi skilte lag sent i går kveld. Men nå har jeg haugevis at fine minner å ta med videre.

Vi har latet oss og solt oss to av dagene, og jeg tror aldri jeg har blitt så brun før på to dager! Er så digg ♥ Jeg har stått opp 07/08 hver dag og trent nede ved bassenget i solen, det har virkelig vært helt magisk.

Alle de andre i familien har kommentert hvor mye farge jeg har fått de dagene vi har solt oss, og jeg  er vel den eneste i familien som ikke har blitt solbrent. Hvorfor?  Jo – Betakaroten Gold. Jeg tar de kapslene hver eneste dag, fordi jeg VET at de fungerer! De gjør det, og jeg er så glad jeg har vært og er flink å ta de. Jeg tror samtlige i familien er klar for å starte på Betakaroten Gold når de kommer hjem nå. Det er ikke for sent å starte, begynn nå, ta to kapsler hver dag og gjennom hele sommeren. Lover deg at du merker forskjell ♥ Dere får 20% ekstra på Betakaroten Gold ved å bruke kode Lene20, dvs dere får en boks til rundt 144,- ! Det er så billig! Kjøp deg en boks, her ♥

Tusen tusen takk for en fin og minnerik tur, familien min. Jeg elsker dere ♥

Vi skrives fra NY. Jeg grugleder meg, det kribler i magen og jeg aner ikke hva jeg begir meg ut på! Men dette blir et eventyr. Heldigvis har jeg Ragnhild der som venter på meg, og som blir til fredag! Lucky me♥

26 Comments

 1. Ååå så koselig :) Gleder meg veldig til å følge deg i New York :) Håper på masse reisetips både fra Barcelona og New York <3 Hvor er forresten kjolen på det nederste bildet fra?

  1. Lene Orvik

   Åh herlig, tusen takk for at du vil følge <3 Den er fra HM trend :-)

 2. Hvor er de gull ringene fra?:)

  1. Lene Orvik

   De fleste er fra min kolleksjon med Safira, den ene fra Hasla <3

 3. Må bare spørre hvor det fiine strandhåndkle ditt er fra? Lykke til i NY, det blir nok fantastisk ✨

  1. Lene Orvik

   Det er fra Camilla Phil sin kolleksjon! :-) Tusen takk <3

 4. Kan man ta betakaroten når man ammer?

  1. Lene Orvik

   Det tror jeg ja <3 Men sjekk med de for å være helt sikker! :-)

 5. Hei :)

  Hvorfor er det ene armbåndet fra kolleksjonen din (det du har på deg) helt gull, og det andre gull og sølv (ref til det bildet med corona i hånden), det er jo samme modell?
  Har lurt på det før også da jeg har sett det på storyen din.

  Har kjempelyst på det og har ikke sett den andre versjonen før.
  Håper du kan dele ut rabattkode på kolleksjonen din snart igjen.

  Kos deg masse i New York :) <3

  1. Lene Orvik

   Hei, deeeeeet er en liten hemmelighet en stund til :D Hihi <3 Rabattkode kommer sikkert etterhvert :-) KLEM

 6. Lykke til i New York, heier på deg og gleder meg til å følge med på alt du får til!!

  1. Lene Orvik

   TAKK <3 <3 Snille deg!

 7. Hvilken restaurant er det med badekardrinken fra? :)

  1. Lene Orvik

   Husker ikke hva den heter, men den er i en sidegate ved siden av Boca Grande :-)

   1. Takk for svar! :)

 8. henriette

  Hei, Lene. vil bare informere om at rabattkoden ikke virker.

  1. Lene Orvik

   Takk for at du sier fra, dette skal vi ordne opp i! <3

 9. Hei Lene! Hvor er kjolen fra bilde 2 på og de hvite sandalene? SÅ fin❣️

  1. Lene Orvik

   By Malina og en eller annen sjappe i Tulum :D <3

 10. Hvor er bikinien fra?

  1. Lene Orvik

   Lahana Swimwear :-)

 11. Hei, denne rabattkoden funker ikke

  1. Lene Orvik

   Det skal vi få fikset asap! <3 Takk for at du sier ifra :-)

 12. Hvor har du kjøpt treningstøyet ditt? :)

 13. Hvilket hotell er den fiine utsikten fra? :)

  1. Lene Orvik

   W Hotel <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *