Siden sist ; leilighetssalg og pop up shop!

Hei dere, og god tirsdag! Om 8 dager reiser jeg, jeg forstår det ikke helt – for jeg aner ikke hva det er jeg kaster meg ut i! Hvordan følelsene rundt alt vil bli, hvordan hverdagen blir, og hva jeg ender opp med å gjøre – hvor lenge jeg blir etc. Det er mange ubesvarte spørsmål, men det er jo også hele meningen. Før jeg la meg i går lå jeg bare og googlet NY og kjente at sommerfuglene snek seg frem. Dette blir et eventyr, og en drøm jeg endelig skal oppfylle! ♥

Jeg har bestemt meg for å prøve på nytt med leiligheten,  det er visning førstkommende søndag fra 12-13. Hjertelig velkommen de som måtte være interessert! Finn-annonsen finner dere her. 

POP UP SHOP ! Førstkommende lørdag kjører jeg pop-up shop i Colbjørnsens Gate 16 fra kl 13-14! Selger masse klær, veldig billig!! Gi meg en lyd om du har lyst til å komme? Det håper jeg – dere er alltid så flinke  å stille på pop up shops ♥


Ellers har det jo vært 17 mai, og det var en helt nydelig dag sammen med de beste menneskene! Fikk feiret både sammen med Maria, Renate ++ på én  frokost og Marie, Gabrielle, Kine, Aida på en annen, og rakk til og med å møte Espen senere på dagen. En helt amazing dag!

Dagen etter var jeg så heldig å få Henriette på besøk, hun ble til søndag – så da fikk vi (Maria, Henriette og meg) skikkelig kvalitetstid før jeg reiser! ♥

Lørdag;

Elsker disse to ♥♥

Denne uken er det full rulle med jobb, shining av leilighet til visning, sortering av klær som skal selges, og så må jeg begynne å tenke på pakking! Aner ikke hvor mye jeg må ha meg meg, jeg vet jo  ikke hvor lenge jeg blir, haha!

Håper dere har en fin uke, og håper vi sees førstkommende lørdag kl 13.00!

24 Comments

 1. Skal du selge den nyyydelige oransje treningstightsen på lørdag?
  Jeg skal i konfirmasjon og har vært helt besatt av den – så lurer på om jeg kan få kjøpe den direkte i så fall?
  *krysserfingre*

  1. Lene Orvik

   Hei, nei skal ikke selge den dessverre <3 <3

 2. Hei Har du sydd inn glidelås i bunadvesten?

  1. Lene Orvik

   Nei :-)

 3. hvordan skal du bo i NY? gleder meg sååå til å bli med på eventyret ditt! du er heldig!

 4. Har du Tise? :)

 5. Hei! Har du tenkt til å selge den blå/beige kjolen fra asos med blonder – som du brukte i et bryllup for noen år tilbake? Tror det var Hege og Joel sitt bryllup :) fingers crossesd!

 6. Hei Lenemor, kan jeg spørre hvor du har kjøpt kjolen du hadde på deg på utsalget? Den var så fin på deg! Lurer også på hva du gjør med det som ikke ble solgt?

  1. Lene Orvik

   Magmalou sitt eget merke :-) <3

 7. Hei! Hvor har du kjøpt de Adidas nmd skoene du la ut på story på Instagram? Har du link?

  1. Lene Orvik

   Urban <3

 8. Hei Lene :-)
  Jeg sendte deg en mail for et par uker siden, hadde blitt superglad om du ville svare!!

 9. Du skal ha røde strømper/strømpebukse til bolsøybunaden :)

 10. Hvor er den hvite kjolen fra? Som du har på de nederste bildene.

 11. Hei! :) Hvorfor oppdaterer du bloggen så sjeldent??

 12. Vil bare ønske deg god tur til New York. Gleder meg til å følge deg. Du er en inspirasjon:)

  1. Lene Orvik

   TAKK <3

 13. Venter i spenning på oppdatering fra deg ang NY og hvordan du har innlosjert deg, planer der etc

  1. Lene Orvik

   <3 <3

 14. Hei! hva heter fargen på stueveggen?<3

  1. Lene Orvik

   Elephants Breath <3

 15. Elisabeth L

  Heii <3 husker du delte noen kjoler fra bubbleroom for en eller to uker siden på instagram. Tok screenshot av kjolene, men husker ikke om du delte noen rabattkoder på de? evt. vet du om koden fremdeles funker? :)

  1. Lene Orvik

   Hei, det tror jeg dessverre ikke den gjør, den varte bare noen få dager :-) <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *