Denim days

GLADE torsdag!! I morgen smeller det – herlighet som jeg gleder meg, gjør dere??! 17 mai er en gledens dag og alltid like gøy! ♥ Bunad, fint vær, mange herlige mennesker og bare god stemning! Ahh en av mine favorittdager. Som om ikke det er nok, så våkner jeg på lørdag til at favoritten Henriette kommer til Oslo! Ett døgn for å være sammen med meg før jeg reiser til NYC. Hvor søt og fantastisk er ikke hun! En gledens helg, rett og slett!

Det har selvsagt mye og gjøre med at vi er i mai, og nærmer oss sommer – våren er bra deilig den og, og jeg har fått helt jeans oppheng! I alle varianter. Bukser, jakker, skjørt! Her kommer tre favorittantrekk fra den siste uken ♥

Levi’s Wedgie Straight, Sko fra Zara (dessverre ikke fra i år) Toppen er fra H&M trend

Skjørt og jakke fra Zara

Og sist men ikke minst årets kuleste jeans jakke etter min mening! Den er fra Weekday, sokker og sko fra Balenciaga ♥

Ønsker dere en helt fantastisk dag i morgen jenter, NYT!! All love

16 Comments

 1. Du er alltid like vakker
  Du hadde på deg en hvit kåpe på instastory for et par dager siden, kan jeg spørre hvor den er fra? ☺️

  1. Lene Orvik

   Takk <3 Den er fra Zara :-)

 2. Hei Lene:) hvor er den fine beige kåpen du hadde på deg for noen dager siden fra?

  1. Lene Orvik

   Hei, den hvite? Fra Zara <3

 3. Hat du fått deg kjærest? :) Siden du hadde svart strømpebokse under bunaden din og ikke rød? (Instagram bilde)

  1. Lene Orvik

   Er det noe? Haha, jeg bare synes svart er finere enn rød :-)

 4. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt buksen fra? ☺️ Og gjerne hvordan den er i str! Så utrolig fin

  1. Lene Orvik

   Levis <3 Det tror jeg er er veldig individuelt fra bukse til bukse faktisk, når det gjelder Levis! Her må det prøves :-) <3

 5. Hei, hvor er speilet ditt fra ? og hvilken størrelse er det ?

  1. Lene Orvik

   Hvilket av de ? <3

   1. Det brune avlange :)

 6. Henriette er så pen! Naturlig og vakker :)

  1. Lene Orvik

   Nydeligste <3

 7. Hvilken str har du i jakken fra weekday?

  1. Lene Orvik

   M <3

 8. Kan du ta noen outfit bilder med jakken fra weekday? Bruker du den?<3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *