Påskeplaner

God fredag, fine dere! Så koselig at dere er så glad på mine vegner i forhold til NY. Mange fantastiske mennesker som har tatt kontakt og vil møtes, og  det betyr jo alt når en frøken skal reise alene over dammen ♥ Gjør at jeg bare gleder meg mer!

Påske rett rundt hjørnet, det er meldt strålende sol så langt øye kan se, hva mer kan man be om. Jeg reiser til Geilo idag. Der står alpint og afterski på menyen, så det blir gøy!  Tilbake i byen til mandag og tenker bypåske noen dager før det bærer avgårde til Hemsedal igjen. Elsker fjellet i påsken, gleder meg til å bli påskebrun i ansiktet å få fregner! ♥ Hva er deres planer, fjell, by, utlandet? Nyt hvert sekund av hvert minutt, i såfall! Find a reason everyday to be grateful som jeg pleier å si.

Jeg driver og pakker as we speak. Jeg elsker jo skiklær, raske briller, freshe farger. Men denne tar kaka.. Og den er ikke for alle! He he he.. Fresh og litt (!) gærn!

90 tallet ringte og ville ha tilbake jakka si ♥

Ellers pakkes det solo-genser og andre freshe ting som passer til påskesolen! Og med det ønsker jeg dere en helt fantastisk påskefeiring. Og jeg er så glad for at dere fortsatt klikker dere inn her.  TAKK!

Denne er fra Bik Bok! Er ikke den cute, så vet ikke jeg..

Påskeklemmer i fleng, fineste dere!

14 Comments

 1. Her var det voldsomt med utropstegn hehe
  God påske! <3

  1. Lene Orvik

   Haha var det? Blir sånn når man er GLAD :-) <3 God påske!

 2. Gleder meg til å følge deg i NY! Utrolig kult at du reiser alene! God påske!

 3. Hehe! Får skikkelig 80-talla vibes med den knallblå/turkise jakka og knallbrunt ansikt! Kjempefin!

 4. Hehe kul jakke! Glad, god påske, kos deg :-)

 5. God Påske til deg og, vakra <3 Nyt, det fortjener du!

 6. Kul jakke! Hvor er den fra? Skal på hytta i 4 fine dager, også jobbe resten av påsken:)

  1. Lene Orvik

   Fra Replay :-)

 7. Elsker den blå jakka, utrolig kjempelekker. God påske til deg også :)

  1. Lene Orvik

   Hihi! TAKK <3

 8. Hei :)
  Hvor er Rossignol jakken og buksen fra?

  1. Lene Orvik

   Butikken deres på Aker Brygge! <3

 9. Jeg kjenner ikke til uttrykket; hva er raske briller?

  1. Lene Orvik

   Skibriller :D <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *