Comme Deux

Reklame for Comme Deux  ♥


Okei, når jeg fikk spørsmål om jeg kunne tenke meg å teste ut det nye danske merket Comme Deux ble jeg så glad! Synes det virket så kult og fresht! Jeg elsker når produkter er gjennomførte, matcher, og ikke minst har en sånn girly girly look over seg. Enda gladere ble jeg når jeg fikk hentet den fine boksen med alle de fine produktene i! Føler disse er veldig “meg” ♥

Det som er så fint med Comme Deux er at det er et merke med overkommelige, fine priser! Jeg får i tillegg lov å gi dere 25% på produktene, og da kan dere bruke kode LENE25. Jeg har laget en pitteliten snutt for å vise dere produktene. Se her!

Er jo ganske fantastisk at man får full refund om man ikke er fornøyd med produktene! Da er det i hvertfall ikke noe i veien for å prøve!

Oppsummert så har jeg nå testet både facemask, serum booster, lip oil og blush som jeg brukte som  øyenskygge. Liker produktene veldig godt allerede! Både hydration og glow (rosa og gul) kommer til å bli mye brukt hos meg ♥ Gleder meg til å teste “discoskin” face mask – den er jo perfekt til helgene! Den inneholder mandelsyre som arbeider med å eksfoliere huden samtidig som man får fukt! Og vi elsker jo fukt?! Lip oilen blir også en favoritt!

Tipp topp tommel opp! ♥

Comme Deux sine produkter kan dere se her. Og husk LENE25!

Og med det sier jeg GOD HELG lovelies!

14 Comments

 1. Sååå kjekt med video, fine deg ! Spennende produkter også, får lyst til å prøve dem <3 Ha en super helg !

  1. Lene Orvik

   Tusen takk Tilde! Superdeilige produkter :-)

 2. Savner skikkelig outfit innlegg fra deg!! Du er så flink til å kle deg, så lag gjerne litt flere innlegg med tips og triks!

  1. Lene Orvik

   Tusen takk, så hyggelig da <3 Skal bli flinkere å dele bilder her!

 3. Hvilken farge på blush?

  1. Lene Orvik

   Den peachfargede, de har bare to <3

 4. Fine deg <3 Venter spent på innlegg om bikiniene dine – hvor de er fra

  1. Lene Orvik

   Kommer senere i dag <3

 5. Reklamen virker lite troverdig når du har på deg sminke under en ansiktsmaske :(

  1. Lene Orvik

   Hei, jeg hadde ingen sminke på huden. :-) Og det er jo der masken gjør nytten :-)

 6. Hei, og god lørdag :) Noe helt annet enn innlegget handler om, men likevel; tror du at du skal selge gulvlysestaken fra AYTM når du flytter? I så fall er jeg veldig interessert :D

  1. Lene Orvik

   Hei! Det har jeg ikke tenkt på enda. Men om jeg skal det, så sier jeg fra her inne <3 Klemmer

 7. Hvor har du kjøpt de fine øredobbene?

  1. Lene Orvik

   De er fra Safira :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *