Jeg selger drømmeleiligheten min!

Yes, du leste riktig! Jeg skal selge! Mange tenker sikkert at jeg er crazy, det har jeg tenkt mange ganger selv også for å være helt ærlig. Men … Av og til i løpet av livet – så tenker jeg at man skal være såpass tøff at man skal tørre å satse på sin største og skumleste drøm. Da må man også kanskje ta noen tøffe valg på veien som gjør at man forhåpentligvis kommer dit man vil, og måtte gi avkall på noe for å skape noe nytt! Jeg kaller det gjennomførings-vilje, og å ta 14 steg utenfor sin egen komfortsone tror jeg gjør at man vokser noe helt enormt.

Jeg har laget en video hvor jeg forklarer hvorfor jeg selger- og den spennende veien videre! Fingers crossed for at dette faktisk er valget som tar meg i den retningen jeg vil. Noe jeg er ganske sikker på at det gjør. ♥

Og hello – det holdt jeg på å glemme. Finn-annonsen får dere her ♥

Dette blir vemodig, og rart – men jeg er sikker på at dette er det som gjør at jeg klarer å sikre fremtidens karrierevalg.  Og da kan jeg se tilbake og tenke at det kanskje ikke var så crazy å selge likevel!

71 Comments

 1. Gud så inspirerende å høre på! Masse lykke til <333

  1. Lene Orvik

   TAKK <3 <3

  2. Hvordan skal du kombinere det å bo i utlandet med å pusse opp?

 2. Så kult!! Står skikkelig respekt av at du gir gass og følger drømmene dine :-)

  1. Lene Orvik

   TAKK <3 <3

 3. Så inspirerende å høre på deg! Gleder meg til å følge med i tiden fremover :D lurte på hvor t-skjorten din er fra? Syns den hadde perfekt snitt!

  1. Lene Orvik

   Takk! <3 <3 Den er fra Samsøe :-)

 4. Jeg skjønte ikke hva målet ditt er???? Å flytte utenlands eller å kjøpe en ny leilighet å pusse opp?

 5. Kommer du til å ha en base selv hvor du skal pusse opp og bo der selv eller skal du kun kjøpe, pusse opp så selge igjen?

  Konmer du til å ta oss med på veien igjennom bloggen din?:)

  Klem

  1. Lene Orvik

   Jeg tar dere med på alt <3 Lover!! Pusse opp og selge <3

 6. Drømmeleiligheten! Spennende å følge med på reisen videre, du er så inspirerende!
  Hvor er buksa du har på deg på videoen fra? Den så så fin ut på instastoryen :)

  1. Lene Orvik

   <3 Takk! Det er Rag & Bone :-)

 7. Hellu fine, inspirerende deg! Har vært trofast leser av bloggen din i mange år, men har aldri kommentert noe her eller på noen blogg før nå. Men nå må jeg bare uttrykke hvilken fantastisk inspirasjonskilde du har vært for meg! Jeg ble helt overveldet av beundrelse og inspirasjon når jeg nå så denne videoen. Du er så tøff og modig, og gir alltid uttrykk for så gode og sunne verdier, både når det gjelder mat og trening, å tro på seg selv og tørre å satse, kjærlighets- og singellivet og til livet generelt, både når du har oppturer og nedturer! Kjente meg veldig igjen i tankene rundt å bli litt «stuck» i det trygge hverdagslivet. Er for tiden en 23 år gammel student og har nettopp kjøpt min første leilighet. Trives i studiet og i leiligheten, har fantastiske venner og familie rundt meg, trives med å stå opp til trening og skole samt være sosial på kvelder og helger, men føler at ingenting gir meg noen lykkefølelse for tiden. Føler alt er veldig komformt og at jeg trenger noe nytt, uten å forstå hva. Kan kanskje ha sammenheng med at det nylig ble avsluttet med en veldig spesiell gutt også, før det egentlig rakk å begynne ordentlig. Har du noen tips til hvordan man finner ut av en slik situasjon?

  Ønsker deg masse lykke til videre med spennende prosjekter og alt du har gående. Er ingen tvil om at du får til alle drømmer du setter deg inn for å oppnå! Du er virkelig den mest inspirerende og dyktigste offentlige personen jeg vet om <3

  1. Lene Orvik

   Hei du! <3 Så utrolig koselig, tuuuusen takk for nydelige ord :-) <3 Nå ble jeg virkelig glad !! :-*

   Jeg forstår hva du mener, kanskje du trenger en utfordring du kan bryne deg på? :-) Alltid gøy å holde seg opptatt med noe nytt <3

   Ååå :-( Det var trist. Det eneste jeg kan si at du må følge hjertet ift hva du ønsker å få gjort med situasjonen. Kan det løses, og hvordan? Kan man ta en prat, eller er det noe du vil si til han som får deg til å følge deg bedre..? Litt vanskelig å svare på siden jeg ikke vet hva situasjonen er <3 Håper du finner ut av det! <3 Og takk igjen for fine ord. Mange klemmer

 8. Spennende! You go girl ❤️

  1. Lene Orvik

   Tusen takk <3 <3

 9. Så inspirerende! Du er tøff som står for å gjennomføre drømmene dine. Det er stor respekt av! Heier på deg <3

  1. Lene Orvik

   Takk Stine! :-) <3

 10. Du er litt av en inspirerende og tøff kvinne! Håper du når langt med drømmene dine :) Jeg lurte egentlig på hvordan det blir å bo 1-2 måneder i utlandet når du skal pusse opp? :)

  1. Lene Orvik

   Tusen takk :-) :-)

   Jeg skal ta dere med på prosessen, hehe :-)

 11. Hei

  Skal du starte opp et “firma” hvor du alene har ansvaret for å kjøpe, pusse og å selge videre? Eller er det bare noe du gjør privat?
  Har du vurdert å kjøpe, pussse opp å lage til flere rom så du kan leie ut også? Det er jo en fin måte å få inntekt på.

  1. Lene Orvik

   Ang å lage utleie-boliger så får vi se på sikt hva jeg finner på. Først må jeg ha nok EK til å sitte på mer enn ett prosjekt i hvertfall :-)

 12. Hvor er buksa fra? Kjempefin ❤️ Lykke til med planene, blir spennede!

  1. Lene Orvik

   Rag & Bone, elsker den! Tusen takk <3

 13. Jeg skjønte ikk helt målet?

 14. Men hva med kjærlighet? Ønsker du ikke et familieliv på sikt?

  1. Lene Orvik

   Kan man ikke gjøre både karriere og kjærlighet på samme tid? :D

  2. Margrethe

   Jeg tror ikke Lene velger bort familieliv og kjærlighet bare fordi hun starter med dette, det ene utelukker ikke det andre <3

   1. Lene Orvik

    <3 Helt sant!

 15. Elisabeth L

  Dette er så inspirerende og tøft at jeg selv skjelver når jeg ser på <3 å gi slipp å trygt grunn må være en av de mest utfordrende tingene man må gjøre! Jeg håper virkelig at du oppnår målet og 2019 blir virkelig året ditt – Dette gir meg så mye inspirasjon til å gunne på med det jeg vil gjøre :) men jeg lurer på hvor du skal bo de mnd du ikke er i utlandet? Eller er det slik at du skal bo litt inn i leilighetene før du selger? :)

  1. Lene Orvik

   Tusen takk, Elisabeth! <3 Det håper jeg også! Det blir nok å leie en liten periode :-)

 16. Jeg skjønner ikke helt hva karriereplanen er jeg. Eiendomsboran?

 17. Lykke til Lene. Håper du får alt du ønsker deg og litt til. :)

  1. Lene Orvik

   Tusen tusen takk! :-)

 18. Skjønte ikke hva målet eller drømmen var..? Å pusse opp ett hus ?

  1. Lene Orvik

   Kjøpe leiligheter, pusse opp, selge!

 19. Hvor kommer den fine hårklemmen din fra?

  1. Lene Orvik

   Beth’s Beauty :-)

 20. Margrethe

  Blir bare såå spennende å følge med :D masse lykke til!

  1. Lene Orvik

   <3 Tusen takk :-)

 21. Så kult!! Gleder meg til å følge prosessen <3

 22. Hei,

  Selger du møblene fra leiligheten din? Jeg har planer om å kjøpe stuebordet du har (det sorte) og vurderer samme sofa. Hadde vært fantastisk om jeg kunne kjøpe brukt :D! Send meg gjerne en mail, eller svar her hvis det er enklest.

  Masse lykke til med spennende tid fremover! :D

 23. Men det er vel ikke du som skal pusse opp disse leilighetene? Du blir stående som prosjektleder og leier inn folk? eller :)

  1. Lene Orvik

   Hehe jeg har folk ja :-)

 24. Er det ikke vaskemaskin i leiligheten din? :)

  1. Lene Orvik

   Hehe jo. Integrert i kjøkkenet :-)

 25. Tonje Cathrine

  Så utrolig tøff du et Lene. Så inspirerende at du følget drømmen din. Håpet du vil dele nye prosjektet fremover. Lykke til med salget. Leiligheten er så lekker.

  1. Lene Orvik

   Takk!! <3 Det skal jeg love deg!! Dere skal få bli med på alt! <3

 26. heii. elsker stilen din! lurer på hvor du får all inspirasjon fra? skulle gjerne ønske at du la ut mer inspirasjon. sitter selv å planlegger bolig og trenger virkelig inspirasjon til alt. noen blogger, instagram profiler, pinterest eller noe du kan anbefale?
  lurer også på pris på dusjdøra og senga om jeg får spørre om det? :) klem

  1. Lene Orvik

   Hei! Takk! Reiser, pinteret og instagram! Kommer meg nå som jeg skal i gang med nytt <3

 27. Inspirerende, Lene! Gleder meg til å følge deg videre. Utrolig gøy for oss lesere å følge med på. Prisen du vant for årets entreprenør var virkelig fortjent! Heia <3

  1. Lene Orvik

   Takk takk tuuusen takk Julie! <3

 28. Fy fader så råå du er!!! Jeg heier på deg!

  1. Lene Orvik

   ÅÅÅÅ TAAAAKK <3 Jeg blir så glad!

 29. Skal du pusse opp leilighetene og kjøpe inn møbler og style de ? Slik at de som kjøper «kjøper hele pakken?»
  Eller bare selge selve leiligheten?

  1. Lene Orvik

   Både og! <3 :-) Gøy å kjøre et typ "livsstil" / flytt inn konsept!

 30. Så utrolig gøy og spennende! har selv lyst til å jobbe med å pusse opp leiligheter!
  hvordan prosess følger du når du når du skal gå i gang med ett prosjekt? og hvilket program bruker du for å planlegge ?

  1. Lene Orvik

   Så gøy! Ingen program, her bruker jeg bare hodet! Hehe :-) <3 Kan skrive litt mer om dette etterhvert? <3 God klem!

 31. Så du hadde på deg en hvir turtleneck fra insta? Hvor er den ifra?

  1. Lene Orvik

   The Product :-)

 32. Du er RÅÅÅ! Altså, du imponerer stadig. Håper virkelig dette her går din vei. Elska at du tørr og bare kjører på. Heier på deg :-) Du er jo helt crazy, men tenk så mye du kommer til å få igjen for det senere. Skal man nå en drøm må man av og til bare “hoppe” i det for at en skal kunne lykkes til slutt. Eg har troen på deg, Lenemor! MASSE MASSE lykke til <3
  Her i gården går dagene unna, elsker at våren er her. Lever i en lykkeboble og bare gleder oss til sommeren, siden vi venter en liten gutt i August. <3

  1. Lene Orvik

   GJØR DU????? ÅÅ hellandussan! Gratulerer Lisa! Så utrolig koselig. Ønsker deg all lykke <3 Og tusen takk for at du tror på meg <3 <3 Du er best!!

   1. Lisa M

    Tuuuusen takk, snilleste deg! <3 Det skulle bare mangle, Lene! Eg gleder meg til å følge deg på veien <3

   2. Lene Orvik

    <3<3

 33. Du kan starte en norsk utgave av flipp eller flopp, samtidig som du gjør dette <3 Det hadde vært gøy!

  1. Lene Orvik

   JA! Faktisk! Dere altsååå!! <3

 34. Blir det tv av dette?

  1. Lene Orvik

   Hmm. Ikke tenkt på! Men har tenkt på Youtube-serie! <3

 35. Hei,

  Spurte i en kommentar litt lenger opp om du ville selge det sorte stuebordet ditt og/eller sofaen din? Jeg er på utkikk etter samme og synes det er best å kjøpe brukt der man kan !

  Håper på svar denne gangen (send meg gjerne mail om det er bedre å svare privat). :)

  1. Lene Orvik

   Hei! Det vet jeg faktisk ikke enda :-) Har ikke tenkt så langt <3 Sier ifra her inne om jeg bestemmer meg for det :-)

 36. Så spennende! Har du solgt allerede? Spent på hvor neste kjøp blir. Eller kanskje det blir å bo utenlands en liten stund først?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *