Jeg har vunnet pris!

Hei hei hei hei! ♥ Nå har jeg vært lenge borte fra dere. Det har vært godt med en ordentlig break fra alt annet enn instagram. Nå er mailboksen overfylt og jeg har en million ting å dele med dere. For det første så var Tulum som alltid, HELT MAGISK. På alle mulige måter. Jeg elsker å forsvinne til jungelen hvor solen skinner, varmen gjør godt, hvor man møter nye, fantastiske mennesker, hvor man har lave skuldre og hvor man rett og slett på helt ordentlig forsvinner fra verden hjemme. Det gjør godt for alle og enhver i blant. Vi har fått så mange nye venner, føler oss helt uthvilt, er brune og freshe! Nå skal det sies at jetlaget har tatt meg, men det går jo snart over! Jeg tenkte jeg skulle lage en slags oppsummering / Tulum-guide her inne da mange spør om både reiserute, hoteller, hvor bikinier og antrekk er fra – er det interessant? For da skal jeg gå til verks ♥

Vi landet søndagsmorgen og da dro jeg rett hjem i dusjen, pakket om kofferten, hentet bil og dro til Geilo. Ja, det var BLYTUNGT. Jeg var så trøtt at jeg måtte stoppe flere ganger for ikke og sovne. På Geilo var det nemlig Kick-Off med United Influencers – og de ville veldig gjerne at jeg skulle komme fordi de hadde en overraskelse til meg. Så jeg måtte bare hive meg i bilen ♥ Og det var det verdt. Ikke bare var det fantastisk energi i gjengen, godt humør og masse glede – UI hadde også laget UI-awards. Så morsomt!

Jeg hadde ingen aning om at prisen fantes- eller at jeg skulle være så heldig og stikke av med tittelen “ÅRETS ENTREPRENØR.” Herregud! Jeg ble så glad at jeg gråt på scenen, og jeg er ikke den som er flink til å vise følelser utad på den måten. Jeg var så rørt, glad og takknemlig. Jeg har, over mange år – jobbet hardt for dette. Jeg jobber hardt for å være profesjonell, løsningsorientert, effektiv, nytenkende, å utvikle meg og det å være en god kollega og lagspiller. I fjor gjorde jeg to design-kolleksjoner, og det gir meg så mye å få eierskap til kolleksjonene, sette mitt preg på de, ha frihet, være engasjert og engasjere samarbeidspartnerne mine også. Jeg er veldig opptatt av å ha et .. kall det nært forhold til de jeg jobber mye med, da føler jeg at alt blir mer troverdig, 0g at resultatet blir enda bedre ♥

Til UI-teamet ; Tusen takk for denne prisen. Den betyr ALT og mer enn dere aner.

2019 blir året hvor jeg kommer til å ta steget langt utenfor min egen komfortsone både jobbmessig og privat.  Jeg skal satse ordentlig på drømmene mine og eneste nøkkelen til det, er meg selv og evnen til å gjennomføre. Det er ingen andre som gjennomfører det for meg. Jeg har alltid vært en drømmer og en jente med ambisjoner, ofte forsvinner disse i en kaotisk hverdag og jeg blir gående i samme “mønster” når jeg egentlig vil noe annet. Fordi livet flyr forbi i rekordfart og man rekker knapt og stoppe opp for å tenke hvor man egentlig vil. Om ca to ukers tid kommer jeg til å dele drømmen, mål og ambisjoner med dere her inne, og det gleder jeg meg til ♥ Fremtiden er litt skummel, men på sikt så er jeg overbevist om at det er riktig!

33 Comments

 1. Skal du flytte igjen? :)

 2. Haha veldig gøy at du skriver entreprenør feil

 3. Gratulerer!

  *Men det skrives entrepRenør, ikke entrepenør

 4. Gratulerer så mye! Virkelig vel fortjent!

  1. Lene Orvik

   <3 <3 TAKK!!

 5. Gratulerer så mye med prisen. Velfortjent

  1. Lene Orvik

   Tusen takk, Natasha :-)

 6. Vilde Cornelia

  Gratulerer så mye!! Vel fortjent <3

  Hvor fikser du forresten vippene dine? Veldig fine:)

  1. Lene Orvik

   Takk! Jeg har gått til Kristel på Eclat Studio, fordi Elena på Eger har vært sykemeldt. Men går normaltvis til Eger :-)

 7. Herremin, jeg er SÅÅÅ glad på dine vegne! <3 Det er vell fortjent, du er heilt rå, Lene! Gratulerer så mye, dyktige deg. Gleder meg til å høre om fortsettelsen.

  1. Lene Orvik

   LISA <3 TAKK din snilling :-*

 8. Gratulerer så masse med pris! Og JA, vil veldig gjerne lese guide til Tulum! Drømmer om å reise dit neste år <3

  1. Lene Orvik

   TAKK – og ja, perfekt! <3

 9. Gratulerer så mye!!! Det fortjent du! Gleder meg til å høre om både Tulum og drømmene, blir spennende:)

  1. Lene Orvik

   Takk- og det er hyggelig å høre <3

 10. Og vi vil veldig gjerne vite hvor antrekkene dine fra turen er i fra. Selvom jeg så at flere nå var postet på instagram:)

  1. Lene Orvik

   Selvsagt! Det kommer <3 <3

 11. gratulerer så mye! vel fortjent.

  gleder meg til tulum-guide. kan du skrive om hvordan man kommer seg til byen med sykkel? (dvs. funker det) Jeg skal bo på beachen på holostika men er keen på å ta et par turer til byen for litt shopping osv. (dagtid, kveld tar jeg taxi) er det overkommelig å sykle til f.eks. treningsstudio? og er det lett å bli kjent med folk?

  1. Lene Orvik

   TAKK <3 Veldig lett å bli kjent med folk! Jeg syklet mye til "sentrum" sist jeg var i Tulum. No stress. Nå vet ikke jeg hvor langt det er fra Holostika? :D Ikke vært på treningsstudio der- de har "Junglegym" på beachen :-)

 12. Virkelig fortjent, du er en stor inspirasjon på alle områder! Elsker bloggen din og alt du gir
  Kunne du ha laget et innlegg med dine vår favoritter eller bare favoritter innen mote? Du er så flink på slikt !
  Klem ❤️

  1. Lene Orvik

   Tusen tusen takk, Stine – det er så hyggelig :-) Det kan jeg gjøre etterhvert vet du :-*

 13. Gratulerer SÅ mye med prisen, vel fortjent :-) Vil veldig gjerne høre mer om Tulum og dine fremtidsdrømmer, så gøy og spennende :-) Stå på videre, flinke deg! Og god helg når den tid kommer :-) ❤️

  1. Lene Orvik

   Tusen takk Anita <3 Ja, Tulum kommer til uken :-* Gleder meg til å dele!

 14. Anne-Lise

  Hei! Gratulerer så myee!
  Synes du er så flink til å finne fine kjoler, så lurte på om du kanskje kunne ha laget en kjoleguide for oss som skal i bryllup til sommeren? :D

  1. Lene Orvik

   Tuusen takk! Det kan jeg alltids! By Timo og By Malina har mye fint synes jeg :-)

 15. Gratulerer så mye med velfortjent pris, Lene! Fortsett å spre din gode energi og inspirasjon.

  Kunne du laget en treningsguide? Hva slags styrkeøvelser du tar ol?

  Beste hilsen, Mari

  1. Lene Orvik

   Takk Mari- det kan jeg ja! <3 Elsker trening så deler gjerne!

 16. Hei! Savner da du pusset opp leiligheten og postet mye interiørinspo. Kanskje du kunne laget et innlegg med inspo til kjøkken, bad, stue, soverom osv? Hvordan du ville gjort det hvis du skulle bygget deg hus/pusset opp en leilighet i dag :)

  1. Lene Orvik

   Hehe kanskje det kommer en ny runde snart…? <3 Elsker å dele sånt!

 17. Hei:) Gratulerer så mye med pris!! Velfortjent!!:) du har ett fantastisk nydelig hjem, henter mye inspirasjon fra deg! Lurte på hvor du kjøper pampas strå på denne årstiden?:) på nett? Fortsett med de fine bildene fra leiligheten din, elsk:)

  1. Lene Orvik

   Tusen takk snille! <3 Mina Milanda og Pampasheaven!:-) Sjekk de ut på insta :-)

 18. Skal du begynne å studere? :)

  1. Lene Orvik

   Nei:-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *