Min morgenrutine, som gir meg glattere hud

Annonse for Oslo Skin Lab


I en lengre periode har jeg –  som dere vet, brukt kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab. Før jul dro jeg til Oslo Hudpleieklinikk for å ta en Skin Skanning på huden. Dette for teste hva kollagenet gjør med kvaliteten på huden min. Idag, nesten fire måneder senere var jeg tilbake for å ta den samme Skin Skanningen. Kollagenetpulveret The Solution er enkel og effektiv hudpleie innenfra, som forebygger aldring og reduserer linjer, rynker og cellulitter.

Og resultatet viste forbedring siden sist  –  det er så gøy å se at det fungerer! Jeg har fått glattere og jevnere hud, så gøy! Da blir jeg enda mer motivert til å fortsette, når jeg vet at det fungerer! Dette er et produkt helt uten smak som man blander enten i mat eller drikke. Jeg har blandet det i litt av hvert over en periode, men nå har jeg funnet ut at for å opprettholde rutinen hver eneste morgen – så er det beste for meg å blande det rett ut i morgenkaffen!

Her får dere en liten, koselig morgensnutt fra meg ♥

På første pakke med The Solution får dere 65% rabatt- og på de neste leveringene 30% rabatt. Det får dere ved å bruke denne linken. En sånn pakke inneholder nok collagen til 28 dager. Dere kan lese mer om studier utført på The Solution her.

Deilig å føle seg fresh! Ha en fredag, dere!

14 Comments

 1. Hvilken foundation bruker du her? Såå fin farge og glød

  1. Hvordan får du fu fresh brunfarge? Spraytan? Hvilke produkter?❤️

 2. Hei. Hvor er den fine hvite tsjorten med “høy hals” som du hadde på deg på flyplassen fra? :-)

  1. Lene Orvik

   Gina Tricot:-)<3

 3. “marmor”fliser i matt eller shine?? i hvit! hva er finest?? <3

  1. Lene Orvik

   Begge! :D Haha. Ikke mye til hjelp! :D Sorry. Hvor skal du ha det?

 4. Dette er bare juks etter mange tester pass heller på kosthold /søvn og trening så er mye gjort

  1. Lene Orvik

   Det passer jeg på i tillegg, ja :-)

 5. Hvor mye kostet kjøkkenet ditt?

 6. Enig med Stine, men en ting jeg lurer på- hvordan styler du brynene dine? Har du PMU på de?
  Ha en herlig dag, klemmer fra meg som er hjemme i mammaperm med min skjønne lille 3 mnd gamle datter – og liker å ha bryn og vipper på stell ;-)

  1. Lene Orvik

   Hei, tok microblading for en stund siden, men nå sminker jeg de bare faktisk :-) Så koselig, herlig å være hjemme med de små, skjønner det er lettere når du har vipper og bryn på stell da <3 Kos deg og ha en fin uke videre!

 7. Hvor er øredobbene fra?

  1. Lene Orvik

   Safira :-)

 8. skal ha de på badet:)hva er det du har?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *