En dagstur til Sthlm

God kveld fra sengen ♥ Jeg var oppe 05 idag for å reise til Stockholm. Noen synes kanskje sånne dagsturer er slitsomme – men jeg elsker det! Idag har jeg vært i en helt annen by, et annet land – og tatt innover meg masse nye inntrykk, inspirasjon og ny motivasjon. Likevel ikke til å legge skjul på at jeg kommer til å sovne før 23 i kveld, trøtt som en strømpe! Jobber med noe spennende i Stockholm som kommer til våren, herreguuuuud jeg gleder meg! Jeg tror dere blir glad, også! ♥

Genseren er fra & Other Stories

Nå er det bare 5 dager til jeg har bursdag! Gjør meg ingenting å bli ett år eldre, det vil bare si at man har fått enda et år til som man skal være takknemlig for. Jeg skal feire på lørdag, og dere vet jo meg med mine påfunn… I år har jeg leid Bislet Bad og invitert til poolparty! Hehe … Gleder meg til å dele alt med dere – mye morro som skal foregå! Har bestilt to svaner og en butterfly som skal flyte rundt i bassenget og ha masse stoooore ballonger i finefine farger. Bislet Bad er jo så fint, så det skal ikke mye til for å pynte det opp. Men noen detaljer skal det bli. Mest av alt gleder jeg meg til å feire med vennene ♥

En ganske fornøyd “snart 32-åring”

Nå skal jeg smugtitte litt på “YOU” før jeg sovner! Den var litt sær i begynnelsen, jeg likte den egentlig ikke – men NÅ digger jeg den. Netflix!

NITE!

18 Comments

 1. Hvilken leppestift og øyeskygge har du her?

  1. Lene Orvik

   En orange palette fra NYX og Velvet Teddy Mac :-)

 2. Hei! Jeg er, som deg, glad i å sminke meg, og bruker som regel en form for pudder eller foundation på huden. Ser du ofte går i lyse gensere, og jeg skjønner ikke hvordan du unngår sminke på dem? Særlig slike som er høye i halsen, jeg får alltid en ekkel stripe langs kragen på klærne.

  1. Lene Orvik

   Jaaa det gjør vi vel alle hihi! :D <3 Jeg tror ikke jeg unngår det noe særlig haha :D :-)

 3. Hei Lene!
  Ser du er så flink til å trene og lurte veldig på om du kunne laget et innlegg (evt. vis til spotify-liste eller bare svar i kommentarfeltet) om sanger du liker å høre på, som motiverer deg under treningen? Trenger litt treningsmotivasjon og da måå jeg få oppdatert treningslisten min☺️
  ❤️

 4. Hvor gjør du neglene dine? og er det shellac? ❤️

  1. Lene Orvik

   Hei! Hos Eger Skin Clinic, Miranda :-) Gele :-)

 5. Så fin du er! Hvor er øredobbene fra?:)

 6. Charlotte

  Hei. Jeg elsker Balenciaga skoene du fikk og lurer på hvor de har blitt kjøpt? Fineste fargekombo jeg har sett av de.

  1. Lene Orvik

   Hei! Ja var ikke de RÅÅÅÅ? ELSK. De er fra MyTeresa :-)

 7. Hei! Hvor er den svarte buksen med knapper frå? Sammen med den hvite t-skjorten? Det bilde du la ut på Instagram på lørdag?

  1. Lene Orvik

   Gammel en fra HM <3 Dessverre <3

 8. Hei fine Lene, håper du hadde en super feiring i helgen!

  Jeg lurte på om du kunne skrive en reiseguide eller bare noen tips og anbefalinger til bechclubs, restauranter og annet i Positano og Capri på bloggen? Jeg skal dit i sommer etter jeg så alle de fantastiske bildene på bloggen din så det hadde vært så gøy å høre noen flere tips fra en som har vært der!

  Stor klem<3

  1. Lene Orvik

   Heiiii! :-) ÅÅÅ gled deg <3 Jeg tror du skal finne ut ganske mye om du går på "Highlights" på instagram. Der ligger masse! :-) <3

 9. Hei :)
  Lurte på hvordan Balenciaga skoene er i str ? Så fine !!!
  Får man kjøpt de i butikk i Norge ?
  Mvh / Ingrid

  1. Lene Orvik

   Hei! Spørs hvilken modell du skal ha, den jeg fikk måtte jeg ned en størrelse i- de andre måtte jeg ned to størrelser i :D Maria kjøpte de fra My Theresa :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *