Noen favoritter

God tirsdag! Startet dagen 07 på Barrys, så deilig! Tror jeg har blitt litt hektet på Barrys! Anbefaler den i Barcode, er så bra, og gir så mye! I går var jeg på arms and abs, og idag var jeg på butt and legs. Får så mye igjen for det! Etter timen i går dro jeg rett hjem til kona (Maria) på middag og sleepover, så hyggelig å gjøre sånne ting midt i uken ♥

Jeg har fått masse spørsmål vedr denne elskbare blusen fra Zara, den er helt ny og jeg fant den i butikk forrige uke. Jeg tror den er utsolgt på nettet – men den kommer helt sikkert inn igjen? Det har i hvertfall blitt en favoritt hos meg.

Denne jakken også, som jeg så var på salg på Zara nå. Elsker fargene i den!

♥ Jeg har forresten tenkt å selge en del av veskene mine nå! Kanskje jeg skulle laget et innlegg her så får dere litt “førsterett”? Er det interessant eller ikke? NJUUUT dagen!

22 Comments

 1. JAA såå interressant!!

 2. Yes please

 3. Det er interessaaant :*

 4. Jaa!! Veldig interessant

 5. Ja.. så bra ;)

 6. Hvilken suppe lagde du i går som du viste på Instagram? Kan du dele oppskrift ?

  1. Mente i kveld, ikke i går ;)

  2. Lene Orvik

   Hei Yvonne! Brokkoli og blomkålsuppe, med stekt spekeskinke og parmesan! Altså så godt! Hemmeligheten? Heheheehhe – jeg og Renate var lat igår… Posesuppe. Så puttet vi bare i grønnsakene <3

 7. Veldig interessant! <3

 8. Ja gleder meg, har vips

 9. Hei! :)
  Jeg lurer på om du har noen av eller alle plaggene fra kolleksjonene du designet for Bik bok?

  1. Lene Orvik

   Heia! Jeg har nok ikke alle- men jeg har faktisk en god del :-) :-)

 10. Yas

 11. Hei!
  Hvor er skinnbuksen din fra?

  1. Lene Orvik

   Zara :-) <3

 12. Du burde sjekke ut Linnéa Myhre sin tolkning av bloggerne i Dubai på IG. On point!

 13. Hei jeg ser flere influencere snakker om Barrys. Er det tilfeldig eller er det sponset? Ser ingen merking av reklame men hørte Vita og Wanda snakke om det på P3 idag og de fikk det sponset?

  1. Lene Orvik

   Heihei, Barrys sponser ikke :-) <3

 14. Så fin du er!

  Dette er litt utenom innlegget, men jeg har slitt med mat i mange år og har i dag endelig blitt veldig bra. Likevel syntes jeg det er vanskelig å være avslappet med mat rundt andre og tør f.eks ikke date noen/ ha kjæreste fordi da føler jeg et press til å holde meg slik jeg er når vi har møttes og derfor aldri tørr å unne meg noe usunt.

  Hva er ditt forhold til mat/kropp når det gjelder presset rundt hva andre / en kjæreste skal mene? :)

  Klem <3

 15. Tonje Evensen

  Hvorfor var du ikke med Espen og Hedda på Dubai diskusjon i går?

 16. Hei, ja jeg er interessert i vesker:-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *