En helg med masse kjærleik

God mandag, dere! ♥ Det var så uvant å våkne uten lille baby Harley og Henriette her, de dro hjem i går formiddag. Herlighet for en fantastisk uke jeg har hatt med de to. De har bodd hos meg siden tirsdag, og jeg setter så umåtelig stor pris på tiden vi har hatt sammen. Jeg har allerede begynt å glede meg til neste gang de kommer. Å være så heldig at jeg har kunnet kose baby i så mange dager har vært en fryd! Han er så skjønn og god, bare det å få han under dyna på morgenkvisten med de små myke baby føttene – ååå ♥ Da forsvinner alt annet støy fra omverdenen. Det har vært deilig!

Vi har vært hjemme og laget deilig mat om kveldene, hatt besøk av både Renate og Maria. Henriette har fått møtt mange av sine venninner og kollegaer mens hun har vært her. Vi har spist middag på Fyr, og lunsj på Theatercaféen, ruslet tur i byen og spist masse digg snop!

Tid med disse. Gull verdt ♥

.. Og tid med han her ♥

Avsluttet helgen med friske 1,2 mil på ski. Og mer skal det bli denne uken. Beste jeg vet! Ønsker dere en herlig og energirik mandag!

18 Comments

 1. Hei Lene. Så utrolig flotte bilder, du ser helt amazing ut om dagen. Ikke frekt ment, men liker deg mye bedre med litt lengre hår, sååå fint!! Litt random spørsmål, men ser du har på deg den leo joggebuksen fra Zara, hvordan er den på størrelse, når man vil ha den ikke helt joggis, men litt tettsittende, men fortsatt joggis :D Skal bestille når den kommer inn igjen, har ingen Zara butikker her jeg bor så får ikke prøvd….

  1. Lene Orvik

   Hei Mia, tuuusen takk! :-) Hehe, det tar jeg absolutt ikke som frekt. Takk! Jeg trives med begge deler, men må si at det korte er min favoritt :D Den er helt normal i str :-) Så bare bestill det du normaltvis bruker :-)

 2. Fresh skibabe

  1. Lene Orvik

   Tusen takk, Tone :-) Snill du er!

 3. Kan du legge ut sminkevideo på hvordan du legger øyenskyggen? Eller eventuelt hvilket palett bruker du?

  1. Lene Orvik

   Heia! Det skal ligge en ute på youtube, eller flere! Men jeg bruker en palett fra NYX, blant annet. Med orange og burgunder farger. Så fin!! <3

 4. Sett alle bildene på insta..

 5. Så herlig med babybesøk <3 og synes det er fint at du tar deg bloggfri i helga og bare nyter selskapet! Det er viktig med balanse, spesielt når du har stått i stormen siste ukene.

  1. Lene Orvik

   Så bra du synes det, Tina. Og jeg er helt enig med deg <3 Vært litt storm, så da er det deilig og kose seg med de man er glad i :-) <3

 6. Hei!
  Hvor er det fine stuebordet til Mariajohannea fra? Det runde sorte

  1. Lene Orvik

   Hei ! Det er Bolia <3

 7. Så fin du er, og ikke minst inspirerende. Ta gjerne en tur innom bloggen min. :) <3

  1. Lene Orvik

   Tusen takk Synne, så koselig å høre <3

 8. Hei Lene! Du ser amazing ut. Hva heter skibuksen fra Bjørn Dæhlie?

  1. Lene Orvik

   Heia, tusen takk! Du- det vet jeg ikke! Den er fra i fjor, eller året før. Usikker på om du får tak i den <3

 9. Hvor er sportsbrillene dine fra? Har du link?

  1. Lene Orvik

   Oakley ;-) Se på Milrab :-)

 10. Hvor er den flotte beige kåpen til venninenen din fra?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *