En ny Oslo-favoritt

Reklame i samarbeid med Leon


Ved flere anledninger den siste tiden har jeg – både alene og med forskjellige venner tatt lunsjen hos den nye restauranten Leon i Frognerveien 1. Jeg går jo forbi der hver dag og har vært veldig spent på konseptet, og det har absolutt innfridd på alle måter. Jeg elsker det! Man kan både sitte der og jobbe, ta en deilig lunsj (som går superfort å få) for det er jo “Naturally Fast Food” og det er så innmari mye godt på menyen.

Jeg har allerede rukket å få ganske mange favoritter allerede. Anbefaler å prøve disse tingene ; Chicken Satay Hot Box (min absolutte favoritt) Leon Baked Fries (helloooo) Chargrilled Chicken Pot (proteiner må man ha, og kyllingen smaker så godt!) – og ellers synes jeg Chicken & Chorizo Club Hot Box var veldig god. OG Moroccan Meatballs Hot Box……. Ja. Jeg har vært der noen ganger kan man si! Ivrig! Men det er også derfor jeg kan gi min varmeste anbefaling. Sitte der eller TO GO, you choose. Maten har du på et par minutter. Og la meg si at Leon bruker naturlige råvarer som både er bra for helsen og for miljøet.

Veldig kult sted er det også! Elsker interiøret.

Konkurranse!
Heldigviiiiis – får jeg lov å spre denne matgleden videre til DERE! Èn heldig vinner får ta med 4 venner til et gratis måltid sammen hos Leon. Så kommenter under innlegget og si hvem du ønsker å ta med deg og hvorfor, så trekker v i en heldig vinner veldig snart. Og i tillegg til dette deler jeg også ut en rabattkode til dere hvor dere får 20 % i 10 dager hos Leon. Oppgi “LeneOrvik” i kassen å få 20% … WUHU ♥ Leon finnes også på Oslo S, forresten.

Jeg tror Espen kan gå god for burgerne også, siden har trykket i seg to stykker på rappen her forrige uke! ♥

Smakelig måltid girls ♥

65 Comments

 1. Ønsker å ta med kjæresten min og venninnene mine

  1. Jeg vil ta med søstrene mine

 2. Jeg vil ta med meg tre venninner fra folkehøyskolen jeg gikk på i fjor som jeg ikke har sett på en stund!

 3. Ja takk! Har veldig lyst til å ta med meg mine 3 døtre på Leon for å smake denne maten som ser veldig godt ut!!

 4. Jeg ville tatt med meg eksamensgruppen min :-D Er midt i eksamensperioden på et tungt masterstudie, derfor hadde det vært veldig hyggelig å ta noen timer fri fra lesing snakke om litt andre ting over god mat!

 5. Åse Marit

  Eg ville tatt med samboeren og et vennepar

 6. Jeg ønsker å ta med mann,svoger og svigerinne neste gang vi besøker de i Oslo..de er alltid så gjestfrie og hadde vært kult å gi en liten fellesdate her☺️De byr på vegetarmat også så da kan hele gjengen kose seg❤️

 7. Marie Johansen

  Ønsker å ta med meg to venninner og mamma, da jeg bor i Nederland men skal hjem til Norge i slutten av desember og setter stor pris på kvalitetstid OG mat. Perfekt kombinasjon på ett sted som virker veldig passende til det

 8. Jeg hadde tatt med mine fine venninner Mathilde, Veronica, Marte og Kamilla <3 Vi er en herlig Nøtterøy-gjeng som bor i Oslo, men som dessverre samles alt for sjeldent!

 9. Ønsker å ta med venninner fra Høgskolen som jeg ikke har sett på en stund. Håååper jeg vinner :)

 10. Kunne tenkt meg å ta med pappa, og de to søstrene mine nå som vi samles alle mann i julen igjen :)

 11. Camilla

  Vil ta med mannen min, så han kan vise meg Oslo siden jeg akkurat har flyttet hit fra Vestlandet ❤️

 12. Madelaine

  Jeg ønsker å ta med meg kjæresten, mamma og broren min ut og spise. Ingen av oss har vært på Leon, men har flere ganger vurdert. Det hadde vært superspennende å prøve!

 13. Rebecca

  Jeg ønsker å ta med meg min aller beste venninne som har hatt det ganske tøft den siste tiden. I tillegg (om jeg er så heldig å vinne) så vil jeg invitere med to av hennes nære barndomsvenninner og overraske henne! A little effort goes a long way! Krysser fingrene!

 14. Åse Kongsvold

  Ønsker å ta med kjæresgdn min på LEON.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *