Pasta with a twist

I går tok jeg meg et langt, deilig bad og tenkte godt over hva jeg ønsket meg til middag mens jeg lå der og kooooste meg. Jeg var ikke i tvil om at det var kamskjell som fristet! Så går ble det rett og slett pasta med kamskjell, sprøstekt spekeskinke og fløtesaus. Så godt! Derfor vil jeg gjerne dele den med dere ♥ Mange som etterspurte oppskriften på instagram også, så da er det ekstra gøy å dele.

Denne retten er superenkel å lage.

Du trenger tagliatelle, spekeskinke, kamskjell, sjalottløk, fløte, salt, pepper og smør. 

Kok opp pasta – mens du kutter opp sjalottløk som du steker i smør til løken blir myk. Ha i salt, pepper og fløte til du får en deilig fløtesaus. Smak til underveis.

Stek spekeskinken i smør til den blir sprø og legg den til siden. Ha på høy varme i stekepannen, ha i smør, og legg i kamskjellene. Disse kan du krydre med salt og pepper før du legger de i. Stek i to minutter på hver side. Pasta, saus, kamskjell, spekeskinke og deilig fersk persille på toppen! NYYYYT ♥

4 Comments

 1. VANN I MUNNEN!! Herregud, dette mååå jeg prøve. Kamskjell er såå godt <3 Takk for oppskrift. Liker når du deler oppskrifter – du lager så mye godt :-D Ha en nydelig kveld!
  http://www.charlottetunes.no

  1. Lene Orvik

   ENIG <3 NAMMIS. Perfekt å lage til helgen! Stor klem!

 2. Hallelujah! Kampakjell er kjøpt inn, kan ikke vente med å prøve!

  1. Lene Orvik

   Så deilig hurra <3 NAM!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *