Et lite stykke Køben

God mandag fra en iskald men solriiiik hovedstad ♥

I helgen har jeg som dere vet vært i København med jentene, og jeg elsker virkelig både København og danskene! Jeg vil tilbake! Vi bodde på Scandic Kødbøyen som er et helt nytt og veldig kult hotell, superfint interiør og nydelig frokost. Det tar 10-15 minutter å gå inn til sentrum. Anbefales ♥

Marie, Gabrielle, Aida, Kim og Kine ♥

På fredag prøvde vi ut en ganske annerledes restaurant! Aldri vært på noe lignende og er veldig glad vi gjorde det. Punk Royale heter den. Der får man 20 småretter og vinpakke til rundt 1000-lappen, de serverer både kaviar, østers, fisk, mat med trøffel og alt annet som jeg ikke klarte helt å følge med på! Det gikk ganske fort underveis og på et tidspunkt så ble vi faktisk matet av servitørene! Helt sprøtt – men en veldig gøy opplevelse.

På lørdag ble det lang frokost på hotellet med jentene etterfulgt av coffee-to-go og en spasertur til fineste Tivoli. Noe så sjarmerende! Jeg har ikke vært der siden jeg og familien var på tur i Køben for 100 år siden. De hadde jo pyntet til jul så det var en helt magisk opplevelse. Vi spiste lunsj på Nimb som ligger inne på området til Tivoli og tok noen drinker oppe i 2 etasje på hotellet der, og det ELSKET vi. Så anbefaler Nimb også!

Utsikten fra restauranten på Nimb. Helt nydelig ♥

Glaade piger på tur i hvertfall!

Men over til favoritten! Café Victor. Jeg elsker alt ved den restauranten. Stemingen, interiøret, maten, og selvsagt selskapet! Dette er et sted hvor man spiser, og så blir det litt party utover kvelden. Utrolig gøy kveld med jentene ♥

Skulle ønske vi rakk mye mer på turen, for jeg hadde en lang liste med ting jeg fikk anbefalt på instagram, men det får bli neste gang. Mange fine minner fra en herlig tur med smukke piger! Danmark, altså. ELSK ♥

Innlegg med antrekkene fra turen, kommer ♥ I mellomtiden må dere ha en deilig mandag, så ser jeg jo noen av dere på kino i kveld! GØY, og jeg gleder meg!

24 Comments

 1. Heisann! Jeg bare lurte på en ting: kommer smykkene som er utsolgt på Safira til å komme inn igjen før jul?

  1. Lene Orvik

   Hei Trine! Det vet jeg faktisk ikke – hvilke smykker lurer du på så skal jeg få sjekke opp i dette asap :-) <3

   1. Trine

    Det hadde jo vært helt supert! Tenkte på Gold Vintage:-)

   2. Lene Orvik

    Sjekket nå! Sier fra når jeg får svar :-)

   3. Lene Orvik

    YES – de har bestilt opp 200 nye av Vintage Gold smykket nå før jul! HUHU, så da er det bare å følge med :-) <3

   4. Lene Orvik

    De sendes fra leverandøren i begynnelsen av desember, så 1 eller 2 uken bør de være i butikk :-)

   5. Trine

    Hurra! Da skal jeg definitivt følge med! Tusen takk for at du sjekket det opp! <3

   6. Lene Orvik

    Bare hyggelig, de skulle gi meg beskjed om akkurat når det kommer inn :-)

 2. Ser ut som en helt fantastisk tur! Gleder meg til å se bilder av antrekkene! Merker jeg ble helt varm i hjertet av å se det øverste bildet. Akkurat der dere står på bildet, ble jeg nemlig fridd til på nyttårsaften i fjor :) Foran det gigantiske juletreet med tusen lys da klokken ble 00:00.

  1. Lene Orvik

   ER DET SAAAANT!!!!! ÅÅÅ herlighet så romantisk. Jeg dør <3 Gratulerer da hihihihi :-) Så hyggelig :-)

 3. Hei. Kan du høre med venninnen din med kjolen i svart og gull om hvor den kommer fra? Nydelige kjoler på dere alle ☺️

  1. Lene Orvik

   Takk! Den tror jeg er fra By Malene Birger :-)

   1. Lene Orvik

    Neiii den var fra Ganniiii! <3

 4. Ser helt fantastisk ut!! <3 Tror jeg må ta meg en tur til Køben, rimelig snart <3 Håper mandagen behandler deg bra! Klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. Lene Orvik

   Det må du, så innmari koselig ! <3 Fin uke til deg Charlotte :-)

 5. Martine

  Hvor er Kine sin jakke fra? Den med grå pels. Utrolig fin!

  1. Lene Orvik

   Det vet jeg faktisk ikke :D Sendte henne sms nå :-)

   1. Lene Orvik

    Det er en grå vest under, og kåpen er fra Zara i fjor men ble ikke solgt i Norge dessverre :-)

 6. Hei Lene :) Kan du skrive noen av de andre tipsene du fikk? Sitter på flyet til Køben. Klem

  1. Lene Orvik

   CPH Eat og Cafe Norden for lunsj vet jeg er bra. The Marked for middag tror jeg skulle være bra :-) <3 Så må du innom Tivoliii så koselig <3

 7. Hvor er de hvite skoene på nederste bilde fra?
  Du er alltid så fresh ;*

  1. Lene Orvik

   Tusen takk! De er fra Nelly :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *