Mandagmys!

Hei fra mitt og Espen sitt nye “kontor,” hehe.. Vi har funnet oss godt til rette på nye BA3, som ligger i Bygdøy Allé. Tre fantastiske herremenn som har gitt oss dette herlige konseptet som tilbyr både dag, kveld og natt. Elsker det! Helt nydelig atmosfære her, med deilig kaffe, masse kontakter for de som vil jobbe og lade, og jazz. Her har vi vært siden 11 i dag.

Sko fra Bald, jakke fra MagMaLou, bukse fra HM (gammel..)

Helgen har vært superfin! Hadde middag hjemme med denne herlige gjengen. Lagde pulled pork nachos som vanlig! Ha ha.. Men det er en perfekt rett å lage når man er mange. Tar ikke så lang tid heller. Så vi spiste og koste oss med “Ryktet Går” .. Er så morsomt det spillet! Denne gangen spilte vi “After Dark” som er litt vanskeligere.

I går var det tid for søndagsmys hjemme, og besøk av både Renate og Maria. Etterfulgt av kino og “Mordene i Kongo” – den var bra! Elsker å starte søndagene sånn som dette. Kokoskaffe, blad og badekar!

Det var ei litta oppdatering fra meg! Nå skal Espen og jeg på trening hvor jeg må følte hans strenge regime…. Gruer meg!

Ha en nydelig start på uken!

2 Comments

  1. Så koselig å sitte sammen på kafè å jobbe, fremfor gjerne å sitte alene hjemme! Kooos <3 Håper treningen gikk bra, haha! Stor klem
    http://www.charlottetunes.no

  2. Hvorfor har du tatt bort det hår innlegget?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *