Verdens mest kosete!

Hei dere, og god søndag! På fredag kjøre jeg hjemover fra Oslo. Elsker roadtrips, også alene! Kjøre bil, høre på musikk, tenke, drikke kaffe og kose meg. Jeg elsker ruten fra Oslo og oppover. På fredag kjørte jeg rett til Godøy, utenfor Ålesund. Henriette, Egil og Noah har flyttet dit (hun har termin idag!) og jeg var på overnatting hos de. De er jo familie for meg – og å være hos de en natt var høyt verdsatt for oss alle ♥  Gleder meg til bebis kommer!

Dobbel latte med kokosnøtt gjorde starten på turen ekstra deilig! YESS ♥

Romsdalen er så nydelig at jeg har ikke ord! Så glad jeg er herfra. Er en fryd å komme hjem!

I går kjørte jeg hjemover til Midsund og hjem til pappa, stemor, lillesøster Oda og verdens BESTE lille valp, Ollie! Herreguuuuud han er så søt, så tillitsfull, snill og verdens mest kosete valp. Aldri vært borti maken. Levi var kosete hun også, men han her er helt ekstrem – og jeg elsker det! Han vil bare ligge inntil hele tiden. SE HAN!!

Jeg orker ikke! ♥♥ Lille venn i verden – jeg kommer aldri til å klare å dra fra han! Det er egentlig Oda sin, men hun deler den litt med pappa og stemor. Jeg gleder meg sånn til jul hvor jeg kan kose enda mer med han lille knøtten her. Han er en blandingshund, og mange har spurt hvilken rase. Here goes ; 87,5 % Chinese Crested Powder Puff og 12,5 % chihuahua ♥ Ollie!

Nå er det må tide med litt Ollie kos her før jeg og lillesøs skal i jaquzzien. Det er skikkelig innevær idag – men vi skal uansett snike oss til et deilig bad! Pappa har heldigvis bygget det inn under tak så da kan vi kose oss med det blåser og regner ute.

Håper dere har en fin søndag, LOVE!

17 Comments

 1. For en nydelig hund! og du da <3 Hvor er jeansen du har på deg fra?

  1. Lene Orvik

   Takk Astrid! Det er Rag & Bone :-)

 2. Hvor er din kremfargede cardigan kjøpt?

  1. Lene Orvik

   Dette er By Timo :-)

 3. Ååå, herregud for et fantastisk nydelig vesen!! <3 Kooos deg masse hjemme! Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. Lene Orvik

   Jaaa jeg vet, er det mulig <3 Han ligger ved siden av meg her nå og sover og er så søøøt at jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre <3 Haha, forelsket!

 4. hvor kjøper du kaffe med kokosnøtt? :D

  1. Lene Orvik

   Kokosnøtt-sirup! :-) Så deilig! Espressohouse har det feks :-)

 5. Koslig med mer “hverdag” og familie. Ja til mer av det på bloggen Kos deg hjemme i/på (??) Midsund

  1. Lene Orvik

   <3 :-) Takk for det! Elsker å være hjemme <3

 6. Koselig innlegg :)

  1. Lene Orvik

   Takk <3

 7. Jeg dør!! Herregud så søt

  1. Lene Orvik

   ASSA jeg veeeeet <3 Kommer aldri til å klare og reise fra han <3

 8. guro andersen

  Jaa kjempe koselig Innlegg og den Søøteste hunden…Dere er søte begge to!!:)Nyyt og kos deg masse med Familietid gode deg!:)

 9. Annicken

  Heeei! Kan du legge ut link til cardiganen eller skrive modellnavn? Finner den ikke:( Den var såå fin! Og hvor er tskjorten fra?:)

  1. Lene Orvik

   Hei! Jeg tror den er utsolgt! De sa så i butikken at ByTimo var utsolgt :-( Fant den bare i rosa på nett nå! :D Tskjorten er Zara :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *