Helg – og tid for kos

Ute regner det, blåser og er kaldt! Men – jeg liker det. Jeg liker høsten, jeg liker og kunne rømme inn i varmen etter og ha vært ute i crispy høstluft! De siste ukene har det gått i ett, men levering av shoots, bilder, lansering – og det har vært så gøy!! Jeg elsker når det er full fart – men jeg kjenner at jeg er sliten og trenger mye søvn og hvile. I dag skulle jeg unne meg å sove til 09 – men våknet 07 lys våken. Og fant energi til og komme meg på trening, har faktisk ikke trent på 1,5 uke pga hektiske dager så det gjorde godt for skrotten.

Vet dere hva jeg skal idag? Hihi! Jeg skal synge inn en sang. I studio! Til dere ♥ Jeg skal ha med meg fantastiske Fredrikke Fioline på fiolin (ligger jo i navnet, hehe) og sammen skal vi bli ei litta duo tenkte vi. Og vi gleder oss til å dele denne låten med dere! For den er så NYDELIG fin og helt perfekt for årstiden. Jeg har ikke vært i studio på mange år så dette blir en fin dag på mange måter.

Begge t-skjortene er fra Zara, buksen er fra Maud, og blazeren fra Zara. Jeg elsker forresten den ye Zare butikken på Karl J! Altså hello så inspirerende. Finner så mye fint der!

Men finere fredagen bli, forresten. I kveld skal jeg nemlig passe verdens beste lille gutt! Noahskatten min! ♥ Vi skal handle på butikken, vi skal lage pizza sammen, poppe popcorn (noe av det gøyeste han vet når han er på besøk her) og så skal vi sooove godt. I morgen når vi våkner skal vi spise frokost og se tegnefilm på sengen. Jeg gleder meg sånn til å ha lille her. En helt perfekt kosefredag og lørdag. På søndag skal vi på kino og da skal mammaen hans være med! Henriette har termin om under en måned, gleder meg sånn!! ♥

Håper dere får en deilig helg, med alt det gode den har å by på! Og igjen – takk for all støtte gjennom uken i forhold til lanseringen. Dere er altså helt magiske!

LOVE!

15 Comments

 1. Hei Lene! Du ser utrolig flott ut som vanlig, og stilen din er inspirerende :D Jeg har tenkt til å bestille meg den buksen du har på deg her på nett, og lurer veldig på hvilken størrelse du har? Vi er akkurat like høye, så derfor jeg spør :) Klem <3

  1. Lene Orvik

   Tuen takk! Jeg har 34 :-) Den er så fin! Perfekt lengde :-) <3

 2. Hei,
  Så fine t-skjorter! Finner ikke den med knapper på nettsiden, vil du skrive artikkelnummeret på den? Og hvordan er den i strl?

 3. Så spennende med studio da! Det blir gøøøy :-) Høres ut som en perfekt helg for din del – såå koselig <3 Jeg vender snuten mot Kroatia i morgen – det gledes! <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. Lene Orvik

   Tusen takk! Så deilig med Kroatia! Kos deg så mye! :-) <3

 4. Hei! Kan du skrive linken til buksen? :)

 5. eg måtte le. Sliten og trenger mye søvn.
  For doing what?

 6. Hei! Finner ikke den t skjorten med knapper verken på Zara eller i nettbutikken! Kunne du lagt til link?..

  1. Lene Orvik

   Hei! Jeg fant den heller ikke? Har ikke artikkelnr heller – men fant den i butikk. Mulig de er tom :-( <3

 7. Nathalie

  Du glemte å merke innlegget som reklame.

  1. Lene Orvik

   Reklame? :D

 8. Hvorfor har du så stort behov for å eksponere puppene hele tiden? Flaut at du må vise de frem så mye at du må sladde brystvortene på IG‍♀️

 9. Rebecca

  Hei! Syntes den nye smykkekolleksjon din er fantastisk..har lyst på alt! Men måtte velge meg én ting i første omgang, bestilte meg nettopp øredobbene du bruker på bildene over. Gleder meg til å bruke selv.

  Klem

  1. Lene Orvik

   Så hyggelig! <3 Kjekt å høre! Jeg elsker de! Håper du blir fornøyd! :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *