Omelett med mozarella og parmesan

God mandag! I natt har jeg sovet 11 timer! Noe så deilig ♥ Opplagt og klar for en ny uke! Forrige uke skjedde det masse gøy – WOW! Og idag skjer det jo også noe gøy vet dere! SMYKKEKOLLEKSJOOOONEN! Kommer tilbake til det litt senere ♥

I går startet jeg søndagen med en fantastisk deilig omelett. Jeg er en oste-elsker, og alt som er smeltet er veldig velkomment hos meg! Finnes ikke noe bedre. Smeltet ost på ostesmørbrød, pizza, mm godis godis godis!

I går smekket jeg sammen en omelett med tomat, parmesan og mozarella. Så enkelt – men herlighet så godt. Det må dere prøve! Jeg la på lokket slik osten fikk smeltet skikkelig under.

Dette skal lages flere ganger! Deilig søndag hjemme ♥

I tillegg laget jeg omeletten laktosefri. De siste månedene har jeg merket endringer på hvordan jeg føler meg etter jeg har spist brød og drukket melk. Brød har jo alltid vært et problem, men nå har det blitt verre. Nå kan jeg gå 3-4 timer og være superkvalm om jeg spiser brød eller drikker vanlig melk. Så forrige uke bestemte jeg meg for å kjøre laktosefritt og helst unngå brød, i hvertfall spise glutenfritt. Føler meg litt bedre allerede faktisk! Flere som føler det sånn? ♥ Vanlig melk kan jeg klare meg uten – men brød er så vanskelig! Jeg virkelig ELSKER brød! Men det er jo ikke verdt det når jeg er uggen og kvalm i timesvis etterpå. Eniiiiig?

18 Comments

 1. Lite tips: om du reagerer på butikkbrød, kan det være av supergjæret de bruker. Hvordan reagerer du hvis du prøver å bake brødet ditt selv? Det har nemlig vært stor forskjell på min mage etter jeg bytta ut butikkbrød mot hjemmelaget. Jeg er også utrolig glad i brød!

  1. Lene Orvik

   Ja deeeet var ingen dum idé!! :-) Det skal jeg teste Ine! TAKK :-)

   1. Ingvild

    Butikker booster alle brød og gjærbakst med gluten, for å sleppe å heve dei i så lang tid. Kan godt være det du reagerer på.

   2. Lene Orvik

    Ja helt garantert det! Takk <3

 2. Hei du! Har du VIP-koden til smykkene dine? Tenkte å bestille noe nå:))

 3. Har du solgt den fine puffen du hadde? Den brune fra gubi?

  1. Lene Orvik

   Hei! Jeg fikk feil – så har levert den tilbake :-)

 4. Kristina

  Ser du merker all annonse på IG og story som “ad”, mens det står annonse her på bloggen? Fikk ikke du advarsel om bot for en tid tilbake fordi “ad” er ukorrekt merking og går mot regelverket?

  1. Lene Orvik

   Jeg mener at de som er utenlandske også bør skjønne at det er reklame. Derav AD :-)

   1. Kristina

    Ikke sikkert forbrukertilsynet er enig i det, bedre å merke en gang for mye enn for lite for å unngå en saftig bot :) “Reklame | Ad” feks.. Du har jo flere norske følgere enn utenlandske, og er jo en norsk influencer :)

   2. Lene Orvik

    Selvsagt! Men de burde jo være enige i det da hovedpoenget med å merke som reklame er at alle som konsumerer det skal få det med seg. Og jeg vil tro de fleste forstår AD / Advertisment bedre enn reklame :-) Men dette skal jeg faktisk sjekke opp i. Ikke sikkert de er uenige i akkurat dette :-)

   3. Kristina

    De fleste forstår såklart ad, men virker som de har ganske strenge regler på merking. Ville ihvertfall ha sjekket det opp om jeg var deg ;) Kjempefin smykkekolleksjon forresten! :)

 5. Ost er livet, haha! Laget med ostesmørbrød i stekepannen i sted – det er jo sååå godt. Håper du har en fin mandag, Lene <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. Lene Orvik

   Åh det er så godt! Og ja – OST er liiiiivet! :-)

 6. Hvilken størrelse har du i ringene på langefingeren og ringefingeren?:)

  1. Lene Orvik

   Du, jeg er faktisk litt usikker på hvilke str jeg har fått tilsendt! Men jeg hadde gamblet på den str i midten! <3

 7. Ann Mari

  Prøv surdeigsbrød

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *