Den aller beste morgenkosen

Hei mandag ♥ I går ladet jeg opp til ny uke på The Well i flere timer. Gjett om det var en som sovnet ganske med en gang når hun kom hjem etterpå. Deilig! Helgen har vært helt knall. Kommer tilbake med litt Cuba/Havana bilder senere idag, det var så gøy!

Jeg sitter med regnskap idag – og kjedet meg litt underveis, og derfor vil jeg dele min beste hverdags-glede med dere. Det er ikke så mye som skal til! Jeg elsker morgener hjemme, jeg elsker kaffemaskinen min, jeg elsker å skumme melken selv, men det jeg elsker aller mest – er kokos!

Jeg har tidligere, ved flere anledninger skrevet om kokoslatte on the go, og etterlyst kokos-sirup – noe dere har vært kjempeflinke å tipse meg om! Men. Jeg klarte ikke la være å starte jakten på akkurat DEN kokos-sirupen jeg vil ha rett før helgen. Jaggu fikk jeg ikke kjøpt meg en svær flaske!! Nå er jeg så happy atte hjælp. Dette er min guilty pleasure.

Hjemmelaget kaffe latte, med kokossirup i ♥ Da er det nesten sånn “don’t disturb” altså …

Denne er fra et merke som heter Monin – man får sikkert kjøpt det flere steder. Men jeg kjøpte min på Espressohouse på Aker Brygge da jeg egentlig på gøy spurte om hun kunne selge meg en! Haha! Og jaggu meg kunne hun det, wæææ. Da var jeg ganske takknemlig ♥

Back to reality og regnskap. Er så kjedelig det!! Håper dere har en morsommere mandag enn meg!

12 Comments

 1. Åå, så deilig! Sånne hverdagsgleder kan virkelig utgjøre mye bra altså .. <3 Håper du har en nydelig mandag, selv om det er kjedelige ting som står på agendaen. Gleder meg til å høre med fra helgens fest – så latterlig gøy ut! Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. Lene Orvik

   Søte deg! <3 Gleder meg til å dele <3 Stor klem og fin mandag til deg!

 2. Hvor er skjorten kjøpt. RåLekker. Kos deg :)

  1. Lene Orvik

   Jumpsuit fra Bik Bok / Elsa sin kolleksjon <3

  1. Lene Orvik

   Olala! Se her ja :-)

 3. Hvor er skjorten/kjolen fra? :)

  1. Lene Orvik

   Det er en jumpsuit fra Elsa sin kolleksjon hos Bik Bok <3

 4. Tror du hadde likt å høre på «oats in the water» av Ben Howard mens du drakk den kaffeen

  1. Lene Orvik

   Den sangen ELSKET jeg Line, takk <3 <3

 5. Så flott med krydderkvernene fra Menu! Har aldri hørt om kokos-sirup i kaffekoppen før, men høres ut som noe som kan falle i smak! Skal se om jeg finner den flasken!

  1. Lene Orvik

   Det er så godt! Må prøves :-) <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *