Den beste starten på dagen

God morgen, idag sov jeg helt til 10! Jeg var oppe klokken 07 for å sjekke stølheten i beina, samt været og fant ut det var like så greit å gå og legge seg igjen.. Men! I går hadde jeg den beste starten på dagen, allerede litt over 08 var jeg på toppen av “Midsundtrappene” som det heter. Jeg kan nesten ikke tenke meg en bedre start på dagen enn ute i naturen, ble super inspirert til fjelltur med telt overnatting. Det er jo bare helt magisk! Jeg tror det er rundt 1000 trappetripp og disse er mye tyngre enn de forrige trappene på fjellturen på tirsdag, så føltes som en skikkelig treningsøkt. Når jeg kom på toppen skinte sola meg i ansiktet – ahhh, så glad jeg blir.

Se den utsikten!

Var nede og hjemme igjen rundt 09 og skulle ut på SUP-brettet siden været endelig var helt nydelig. Tok 5 minutter så ble det skikkelig vind og tåken kom i rekordfart. Så det var den fine dagen … Haha, møre altså.. Er så typisk! Så da ble det hverken soling eller SUP i går.. Idag er det også helt grått, og iskaldt! Men men – innekos med familien da ♥ Det er så deilig og være hjemme.. I går hadde vi sjømat kveld, med krabber og reker – beste som finnes!

4 Comments

  1. Kan du legge ut spotify spillelisten din? :-)

  2. Hei Lene :)
    Bildet av trappen er så vakkert. Ser for meg dette som fototapet på en vegg :)

  3. Åhh såå fiintSer ut som et eventyrNyyt ferien videre Lene

  4. Sara Katrin

    Oii..Jeg har tenkt feil. Det var Midsund trappene jeg gikk opp og ikke de andre som du gikk på tirsdag. Veldig fin tur og meget bra utsikt når du kommer opp til flaggene :) Og den trappa passer utmerket som location til fotoshoots!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *