Girly-girly!

Hei og riktig god mandag! ♥ Jeg var oppe tidlig idag og på trening, så deilig! Nå er jeg på Aker Brygge og skal ta meg et aldri så lite morgenbad i bassenget på taket her – finfin start på dagen. Senere idag pakker jeg kofferten og reiser en uke hjem til familien, herlighet som jeg gleder meg til det! Kvalitetstiiid med de aller beste!

I helgen har det vært full fart med masse morsomt på det sosiale, to bursdager, masse soling, bading og god mat. Kost meg skikkelig – det er jo så sommerstemning i denne fantastiske byen om dagen!

Før helgen fikk jeg over meg at jeg skulle lage litt nytt på soverommet, er så deilig med forandring. Hittil har jeg hatt veskene mine på hyllene, men ble litt lei av å se på det samme hver eneste dag – så nå fikk hyllene en skikkelig “sommerfeeling..” Her ser dere mine favoritter for sommeren! ELSK

Stråvesker, trevesker og hvite vesker er definitivt mine favoritter om dagen. Jeg elsker hver og en av disse, de setter virkelig prikken over i’en på et hvert antrekk. Hyllene minner meg om ferie på den franske rivieraen om jeg kan si det på den måten (??) … Perfekt å kombinere med lyse, delikate sommerklær, lin og blonder.

Hyllene er fra Gubi forresten – de er så fine! ♥

Nå skal jeg sette i gang med morgenbad, og deretter pakking – så jeg rekker flyet mitt som går om under 5 timer! Oppdaterer dere fra vakre, vakre Midsund!

22 Comments

 1. Hvor har du kjøpt veskene?

  1. Lene Orvik

   Hehe – hvilke av de? :-) En er fra Zara, to fra Mango, to fra Farrow, Gucci, og Cult Gaia .. :-) <3

 2. Fint! :) Hvor kjøpte du spisestolene dine? Du har ikke tilfeeeldigvis tenkt å selge stolene dine? :P God tur! <3

  1. Lene Orvik

   Hei! De er fra Gubi. Tjaaa kanskje??? :D :D Vil du kjøpe alle?

   1. Kristin

    Lurer på det samme :D Er de gode, og bedre enn About a Chair?

   2. Lene Orvik

    Veldig gode! Husker ikke helt hvordan Hay sine er å sitte i :D

   3. Renate

    Herlighet, var sikker på du kom til å svare at du aldri i livet ville selge de :P Søteste! Jeg ser nå at du har de i foskjellige farger.. jeg ønsker meg 4 svarte.. Ser Kristin lurer på det samme, og om de er gode å sitte i. Er de gode å sitte i? :)

   4. Lene Orvik

    Jeg er åpen for alt :D Hehe. Jeg har de i 3 farger, svart, beige og creme. Kjempegode å sitte i!

   5. Renate

    Hva skal du evt ha for 2 sorte stoler? Hvilke stoler kommer du til å kjøpe dersom du selger dine? :)

   6. Hvorfor skal du selge dem, har du noen andre i kikkerten? hvilke?:)

   7. Hvilke skal du kjøpe i stede?:)

 3. Hei! Kor he du kjøpt den kvite toppen med knappa og det lyseblå skjørtet som du he på insta story? Kjempefint

  1. Lene Orvik

   Hei, den er fra Gina Tricot :-)

 4. God tur “hjem”, Lene!! Kooos deg masse <3 <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. Lene Orvik

   Takk Charlotte :-) <3

 5. Hei Lene! Hvor er dette digge bassenget på Aker Brygge? Er det privat, eller kan alle betale en slant for å bade her? Digger deg og stilen!

  1. Lene Orvik

   Hei, det ligger på toppen av Coop Mega / Jobbsprek. Tilhører leilighetene, så går dessverre ikke å betale seg inn <3 Selv om det skulle vært sånn. Vi får starte et badested!! :D

 6. Hvor er den runde vesken fra? <3

  God sommer! :-D

  1. Lene Orvik

   Hei, fra Farrow :-) God sommer!

 7. Hei lurer på hvilken st og farge du har i Cult Gaia veska di? Ha en fin sommer lene

  1. Lene Orvik

   Hei, fargen er brun, str er den største :-) God sommer!

 8. Cult Gaia – har du Large eller XL?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *