Hei fra Gøteborg!

Reklame – inneholder en affiliatelenke


Hei dere ♥ I skrivende stund sitter jeg på hotellet i Gøteborg for å oppdatere dere litt! Dagene går i ett nå før ferien, og jeg rekker knapt å tenke over neste gjøremål før det er rett foran meg, så nå er jeg plutselig i Gøteborg! Jeg er her med agenten min Viola, vi har litt jobb å gjøre her i morgen – og vi starter såpass tidlig at vi valgte å ta en natt her. Så som klapp på skulderen (før vi i det hele tatt har startet på jobben….) så skal vi ut å spise og kose oss på Toso. Det skal visst være veldig bra, så nå skal vi spise deilig asiatisk i solen før vi legger oss, og lader opp til i morgen!

Fant verdens søteste linkjole på H&M Trend idag som jeg valgte å kombinere med superchunky sneakers. Det er ikke helt likt meg, men jeg tror jeg digger det! 

Skoene er herfra – vesken fra Farrow

Nå skal jeg skifte til t-shirt, skjørt og hvite høye sandaler – de er så fine, så de gleder jeg meg til å vise dere. Magen er så sulten og jeg har superlyst på deilig asiatisk! Håper kvelden deres er fin!

LOVE!

13 Comments

 1. Åh!! GLED DEG! Toro er HELT fantastisk! Spesielt om du er Asian Fusion avhengig som meg. NYT <3

  1. Lene Orvik

   Halloo det var superdigg!!! NAAAM <3

 2. Mente selvsagt TOSO hahah. Gotta love autocorrect

 3. Hvilken glarmester har lavet dit spejl?

  1. Lene Orvik

   Hei, Interiør Glass AS :-)

 4. Hei fine deg!!
  Har du link til kjolen du har på deg?
  Kos deg masse i Gøteborg <3

  1. Lene Orvik

   Hei, jeg prøvde å se på H&M trend men den lå ikke der så vidt jeg kunne se <3

 5. Madeleine

  Hei Lene ! Jeg er så i tvil om jeg skal kjøpe en svart eller hvit VIPP pedalbøtte også mener jeg at jeg har sett at du har en i svart men jeg har lett meg i hjel og finner ikke bilde av det.. er det jeg som har sett det et annet sted?

  1. Lene Orvik

   Hei du! Ja, det stemmer – jeg har den svarte. Elsker den <3 <3 Fin i svart!

 6. Hvordan er kjolen i størrelse?

  1. Lene Orvik

   Normal <3

 7. Synes det er så urkomisk når du sier “før ferien”… du har jo reist og kost deg det siste året jo. GOD FERIE!!!

  1. Lene Orvik

   Ha ha ….. Vel. Sommerferie da. :-) Så mange ferier har jeg faktisk ikke vært på. Til mitt forsvar … :D Mange av reisene har vært jobb, eller 1-2 netter og full fart :D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *