Noe nytt til veggene

God og herlig torsdag til dere ♥ Jeg vil bare starte med å si at det er en endring i forhold til popup-shopen førstkommende søndag. Vi starter 12 istedet for 13, så én time tidligere! I går var jeg, Henriette og Renate på loftet og ryddet i alle klær, sko etc som skal selges – jeg tror aldri jeg har hatt SÅ MYE før! Vi holdt på i nesten 4 timer! Så – håper vi sees i Eilert Sundts Gate 27 på søndag fra 12-15. Vipps er foretrukket – men cash går også!


I går fikk jeg endelig hengt opp de svarte Meert hyllene mine på kjøkkenet! Det ble så fint! Jeg hang de opp slik de henger i symmetri med kjøkkenøya. Synes virkelig det gjorde seg med litt “liv” på den ellers hvite veggen. Synes det har vært fint å “bo seg litt inn” på veien – alt trenger ikke skje når man flytter inn. Helt OK å føle litt på ting, tenke over over en lengre periode hva man ønsker å ha. Og nå er jeg veldig happy!

Etterhvert skal jeg fylle hyllene med annet snadder som jeg har planer om – men enn så lenge brukte jeg det jeg hadde i skuffene, samt litt tørkede eucalyptus blader.

Hyllene kjøpte jeg her. Det er de samme som jeg har i hvit over sengen på soverommet. Er de ikke fine? ♥

Nyt torsdagen – er så sliten etter den ryddingen i går at det kjennes ut som jeg har vært ute en uke i strekk. Masse godbiter jeg skal selge girls!

10 Comments

 1. Du altså! Du er rett og slett rå på innredning. Ble så kult, og passer perfekt på kjøkkenet

  1. Lene Orvik

   Tusen, tusen takk Vibeke! Det betyr mye :-)

 2. Hei Lene! Du er så flink med interiør. Jeg lurte på hvor du har kjøpt de små glassvasene du har i hyllene der? Og hvor du har kjøpt det store speilet på veggen på kjøkkenet? :)

  1. Lene Orvik

   Hei, tusen takk! Oo si det – litt her og der. Men husker ikke eksakt hvor, Bolia kanskje? Speilet har jeg bestilt av glassmester på mål <3

 3. Stilig

  1. Lene Orvik

   Takk :-)

 4. Anniken

  Er blomstene plast? Hvor er de fra? :-) Veldig kule!

 5. Kan du sige hvilken glarmester du har købt spejlet af?

 6. Er de hyllene der 50 cm eller 100cm??☺️☺️

  1. Lene Orvik

   100 :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *