Til lunch ; Avocadokrem – spinat og bønnespirer

God onsdag ♥ Nok en deilig start på dagen, var på trening rundt 0730! Det gjør altså så mye med både humør og energi. I dag jobber jeg hjemmefra, og har laget meg en drøyt digg lunch som jeg bare måtte dele med dere. Her får dere knekkebrød med avocado&pesto krem, spinat og bønnespirer. Hallo himmel! Små gleder, vet dere! ♥

Til avocado&pesto krem trenger du ;

1 avokado, 2 ts pesto, 1/2 fedd hvitløk, litt sitronsaft, salt og pepper – dette mikser du i blender så du får en deilig avokadokrem med superherlig smak.

Smør dette på knekkebrødet og topp det med spinat og bønnespirer. Insane godt om du spør meg. Også godt med kokt egg på toppen, så får du i deg litt ekstra proteiner også!

Enjoy lovelies ♥

10 Comments

  1. Knekkebrødene så utrolig gode ut. Får man kjøpt de i butikk eller har du lagd de selv?

    1. Lene Orvik

      Hei, disse kjøpte jeg ferdig hos Samson, supergode! <3

  2. Mm, dette må prøves ut! Har du prøvd brunchen hos RAW, der har de nogenlunde lignende knekkebrød med digg på, har du ikke prøvd ut dette må du teste det ut! Klem til deg <3

    1. Lene Orvik

      Heii!! Det var der jeg fikk inspo fra :-) <3 Gjettet meg frem til hva de hadde under, hihi :-) Mulig de bruker noe annet – men SÅ godt!! <3

  3. Hei :) Hvilken størrelse har du på tv’en din fra Bang & Olufsen? :)

    1. Lene Orvik

      Hei – jeg tror jeg har rundt 40 eller noe :-) <3

  4. Herlighet, alt du lager ser så godt ut! Skjønner ikke hvordan du får det til. Kan jeg spørre hvor de nye kjøkkenhyllene dine er fra? Akkurat sånne jeg er på utkikk etter! :-) Stor klem

    1. Lene Orvik

      Mmmm, det er så NAM dette – du må prøve! De nye kjøkkenhyllene er fra Meert, kjøpt hos BySunde. Er så fine!

  5. Hva slags knekkebrød er det? Må kopiere hele retten vettu ;-)

    1. Lene Orvik

      Hehe, de er fra Samson <3 Vet ikke helt hvilke type – eneste de hadde om det hjelper :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *