Piemonte

Reklame – den ene kjolen i innlegget er sponset


Hei fra hotellsengen i Piemonte, her har det “øspøs regnet” og tordnet i hele natt, og regner enda. Litt koselig med balkongdøren på gløtt her jeg sitter og jobber – til tross for regnet. Er så glad jeg pakket ullgenser til turen, så idag har jeg kombinert sommerskjørt og ull sammen, hihi. Snart er det på tide å bevege seg fra vakre Piemonte til Milano og flyplassen. Håper vi rekker en lunsj i Milano før vi setter oss på flyet hjem, hadde vært så hyggelig å sett pittelitt! Italia er jaggu meg vakkert altså, til tider så minner det meg smålig om både Midsund – og landlige Norge generelt. Nydelig natur!

I går var jeg og Gabrielle og besøkte en et nydelig område som heter Fontafredda. Altså wow – spektakulært spør du meg, for et sted! Er så gøy og oppleve sånne steder, det har både sjarm og historie. Sånt liker vi! Deler litt bilder med dere fra i går og antrekket til middagen på mandag – here goes ♥

Kjolen er fra You & I på Aker Brygge (merke NA-KD) Sko fra Kouture (Steve Madden) Veske Chanel

I går valgte jeg denne kjolen fra H&M trend, kombinert med sandaler og hatt. Elsker den ♥

Herlige dager i Italia. Gabrielle og jeg koser oss på tur sammen! Så dere det søte eselet? Jeg dør ♥ måtte jo bare ta en selfie!

Nå skal jeg hive meg rundt å pakke kofferten, samt kaste på meg noe fornuftig attire. Håper dere har det bare bra.

15 Comments

 1. Hvilken str har du na-kd kjolen i, og har du beltet i midjen? Kjole var jo såå mye finere på deg enn på na-kd sin modell..
  Du er jo alltid så fin <3 Så stor inspirasjon på alle mulige måter

  1. Lene Orvik

   Hei, tusen takk! Jeg tror jeg har 34, og med belte i midten ja :-) Snill du er med meg – hjertelig takk <3

 2. Ser helt fantastisk ut!! Italia er virkelig vakker <3 God tur hjem! Klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. Lene Orvik

   Jaa <3 Enig med deg :-) <3 Stor klem!

 3. Har du link til kjolen fra na-kd?

 4. Hei <3 Hvilken størrelse har du i den rosa kjolen? 32 eller 34? Den var såå skjønn!!
  Klem <3

  1. Lene Orvik

   Hei, den har jeg i 34 tror jeg :-) Klem!

 5. Heii ! hvordan redigerer du bildene dine, hvilke filter og hvilke apper bruker du?

  1. Lene Orvik

   Hei,

   jeg bruker lightroom – og Tezza presets :-)

   1. Karoline

    Tusen takk! Kan man bruke tezza preset på mobilen?

 6. Så nydelig du er i den kjolen fra na-kd! :-) Hvilke belter bruker du i midjen, og hvor får man kjøpt slike? :-)

 7. Hvis du ser etter så har eselet så stramt bånd at den ikke kan ligge seg ned. Dette ser man desverre flere steder..

 8. Hei <3 Bruker du fortsatt samme kamera og linser som før? :)

  1. Kan du isåfall skrive litt om hvilke innstillinger du bruker? Bildene dine er så fine!

 9. Hei! Hvor i Piemonte er du? Ser nydelig ut

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *