Favorittfarge!


Rødt er sånn en GLAD farge altså. Elsker!! Og spesielt denne rødfargen her som er litt mer mot corallrød. Helt perfekt til sommeren om du spør meg ♥ Denne kan jeg bruke til hverdags, og pynte den ned med en skinnjakke til, ellers kan jeg ha den til fest – og jeg kan også bruke den til sandaler og stråhatt. Den er superfin, men likevel lett å pynte både opp og ned og sånne kjoler elsker jeg.

Har fått helt dilla på kjoler om dagen, er så fint og klassisk! Er dere ikke enig?? Kjekt å føle seg litt ekstra fin midt i uken også, det er viktig av og til faktisk.

Fått freshet neglene også – valgte en kremhvit, så fornøyd! 

Kjolen er fra Hoffman, sko fra Spania, briller Ganni, jakke Zara

I morgen skal jeg på ELLE fest! Det gleder jeg meg sånn til. Jeg har bare ikke antrekket i boks, så i år blir det å bruke noe jeg har i skapet. Ferdig med det. Jeg skal ikke tråle butikkene rundt og deretter bruke masse penger på nytt antrekk. Får bare style opp det jeg har med noe kule accessories så er jeg i mål! Gleder meg til å vise dere hva jeg kommer opp med ♥ Enkle er ofte også det beste.

7 Comments

 1. Så fin kjole! Hvor er det Henriette og mannen, og Maria og mannen skal flytte når de selger leilighetene sine?

 2. Hvilken modell er ganni brillene? <3 så fin kjole!!

  1. Lene Orvik

   Tusen takk :-) Alice heter modellen :-)

 3. Hvor er veska di kjøpt? Sikler etter en av den typen.

  1. Lene Orvik

   Hei! Den er kjøpt i Oslo, noen år siden nå :-)

 4. Hvor er leopard kjolen som du brukte på ELLE festen fra??

  1. Lene Orvik

   Heia! Fra Rat & Boa :-) <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *