Heavenscent

En liten torsdagshistorie fra meg ♥ For en stund tilbake tuslet jeg meg en tur på Høyer. Og det bare luktet så HIMMELSK godt at jeg måtte spørre jentene hva i alle dager som luktet. Det var da en håndkrem som de hadde tatt på seg på lageret/kontoret som luktet i omtrent hele lokalet. Jeg elsker jo alt som lukter godt, så jeg ble jo super nyskjerrig! Denne kremen er fra Ecoya og lukten er Edelflower & Coconut. Kan dere tenke dere? MMM! Men selvsagt, SELVSAGT var den gått ut av produksjon. NEEEI. (Hva er greia med at alle favoritter man har plutselig går ut av produksjon?!) Jeg har brukt lang lang tid for å lete på nett etter akkurat denne, for helt seriøst – jeg kunne smurt inn hele meg daglig bare for å få den lukten der innprentet i nesen ♥ Men ingen hell. Kremen er borte vekke!

Men – som en liten trøstepremie finnes det da heldigvis duftlys – og enda bedre, duftpinner! Disse fant jeg på nett etter at jeg omtrent trykket i stykker tastaturet fordi jeg var så ivrig på let. He he..


I går fikk jeg den i posten- og halleluja! Hjemmet mitt lukter himmelsk! Jeg føler ikke jeg kan lufte her inne, for da lufter jeg den ut, hehehe. Herregud for en nørd jeg er. Og siden jeg er i gang med å tipse dere om både kokosshampoo, balsam, tøymykner, og alt annet så ville jeg også tipse om denne. Jeg har ikke noe godt svar på hvor dere kan være heldig å finne den, for jeg kjøpte den siste på den nettsiden jeg fant. Men jeg må ha mer, så jeg skal dele hjertelig med dere når jeg først finner den!

Uansett – jeg har også to andre deilige dufter som lukter kjempegodt her hjemme. Den ene er en romspray som lukter litt mer mystisk/maskulint – elsker den også i duftlys!

…. og en annen som jeg har på toalettet og som er helt nydelig god, Tangerine Tea fra Rituals. Har hatt denne siden jul og det er enda masse igjen! Mamma sier det lukter “Lene” hver gang hun kommer inn i gangen – hihi.

Dere får si fra til meg om dere noensinne skulle komme over Ecoya sine produkter i Edelflower og Coconut – for da skal jeg seriøst kjøpe alt de har! Beste lukten jeg noensinne har kjent. YES! ♥

Stor sommersuss til alle dere fininger!

26 Comments

 1. Heia Lenemor :)
  Her ser det ut til at den er på lager: https://hoyer.no/interior/reed-diffuser-coconut-elderflower-513733

 2. Caroline

  Jeg ser at de fører duftpinnene på lyko.no, bare at de er utsolgt for øyeblikket! Men Høyer har duftpinnene inne på lager! Jeg fant de her: https://hoyer.no/interior/reed-diffuser-coconut-elderflower-513733

  <3 <3

 3. Favorittduften min også! Kjøper inn duftlyset- og pinnene (litt) for ofte! Men duftpinnene og duftlyset i Eldflower & Coconut er på salg hos Savaidesign (Louise Angelica Riise sin butikk/nettbutikk) :) hvis du var på utkikk etter mer. Bestilte selv hjem for noen dager siden.

  STOR fredagsklem!

 4. Du som er så glad i kokos må kjøpe deg Versace sin Crystal Noir! Brun flaske. OMG!

  1. Lene Orvik

   Er det sant????? OK, det skal jeg sjekke så fort jeg finner en parfymebutikk!! WIII <3

 5. Her i huset blir vi alle dårlige om det er noe god lukt av noe form.. Om noen sprayer litt parfyme så føler vi at vi kveles alle mann! hehe, skal ikke være lett!

  Men du! I natt da jeg ikke fikk sove, så tenkte jeg på denne fine leiligheten din.. (av en eller annen grunn) Og da kom jeg på en rar tanke!! HVOR er det du har vaskemaskinen??? Har liksom ikke sett den på hverken doen, badet, kjøkkenet eller rommet. Og jeg er såå nysgjerrig!
  Ellers ønsker jeg deg en kjempe fin dag i sola! <3

 6. Så de hadde både duftlys og duftpinner på ebay

  1. Lene Orvik

   Jaaaa! NAM <3

 7. lene jeg var på skeidar igår og der luktet det helt himmelsk. fant ut at det var et duftlys etter å ha sniffet meg frem. det heter cocoa vanilla eller noe slikt. lukter helt sykt godt :)

  1. Lene Orvik

   Mmmm!! Cocoa vanilla ja, det hørtes himmelsk ut!! <3

 8. Hei lene! Jeg lurer på hvor du har kjøpt materialene til senga di? Planken, planken bak (gavlen), stengene og madrassen? :) og opplever du mugg da det ikke er noe lufting under? Er så nysjerrig da jeg har lyst til å prøve å lage sengen selv, hihi

  1. Lene Orvik

   Hei! Materialene er fra Skogr AS, og Timberwise. Stengene har han håndtverkeren som laget senga også laget. Er en Futonmadrass på toppen :-) Ingen fukt <3 Snur den i blant hihi :-) <3

 9. Ingvild

  Hei.

  Her fant jeg en del produkter fra merket.
  https://www.lyko.no/sok?count=72&infinitescroll=1&q=coya&sortBy=popularity

  Klem.

  1. Lene Orvik

   Jaaa de har så mye deilig!! <3 Ecoya er superbra :-)

 10. De har Ecoya sine produkter på Høyer i Bergen☺️

  1. Lene Orvik

   Jeg fikk tips om at de selges i Ålesund, så har sendt Henriette på oppdrag HIHI <3

 11. Vannvittig flott serveringsvogn !! Er på utsikt etter en selv, hvor har du kjøpt din?

  1. Lene Orvik

   Hei! Milla Boutique :-) Elsker!

 12. Hei Lene! Jeg er litt nysgjerrig på hva den tingen i gull som står på serveringsvognen er? Og hvor har du kjøpt den?

  1. Lene Orvik

   Hei, det er en Bang Olufsen høytaler! ELSKER :-)

 13. Madeleine

  Hei Lene! Hvor får man kjøpt den romsprayen?

  1. Lene Orvik

   På Heavenscent på Eger vet jeg, og kanskje på nett? Klem

 14. Hei! Du som er glad i duften fra BYREDO, så har dem fått den inn i parfyme også (BIBLIOTHEQUE) <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *