Mine favoritt mageøvelser

Tjooooho! Idag har jeg satt sammen en kort treningsvideo til dere hjemme på stuegulvet, rett og slett! Dette er mine favoritt mageøvelser som jeg gjør hver eneste treningsøkt (nesten i hvertfall) Jeg varierer litt fra gang til gang. Tar så mange jeg orker av hver x 3 sett.

Synes disse øvelsene er supereffektive og veldig enkle. (Psst : Den “båt” øvelsen er også perfekt med tung ball når du beveger armene fra side til side)

Hva er dine favoritt mageøvelser? Og er dette noe dere vil ha mer av?! Supert med tilbakemelding ♥

30 Comments

 1. Fine Lene! Takk for gode tips <3 Håper du får en strålende dag i det fine været!
  http://www.charlottetunes.no

  1. Lene Orvik

   FINE DEG <3 Hvordan går det med voffii???

   1. Det går veldig bra, takk som spør! Han er en liten ramp, så det blir hektiske dager, haha! <3 Men for en kjærlighet man får til dyret – haha <3 Klem

   2. Lene Orvik

    Hehehe ja de er ganske så rampete i begynnelsen :D Knis! <3 Kos deg! Ja det blir kjærlighet i fleng med disse må tassene <3

 2. Du er så flink! Leste noen av spørsmålene på spørsmålsrunden for en stund siden, og jeg må si at jeg synes du fikk ufortjent kritikk, men du håndterte det skikkelig bra. Noen vil bare kritisere fordi de ikke har annet å ta seg til. Min favorittøvelse er definitivt den siste, og jeg vil gjerne ha flere slike videoer. Du har en veldig definert sixpack, er det noe du har kuttet ut av kostholdet eller gjort annerledes nå for å få det? Ønsker deg en strålende dag videre.

  1. Lene Orvik

   Hei Sarah :-) Tusen takk, du er vel skjønn!! <3 Det setter jeg pris på! Ja den siste – men æsj den er VOND!!! Auuuch.. Hehe.. Jeg spiser i grunn egentlig det jeg har lyst på, men alt med måte. Prøver å spise sunt i ukedagene med knekkebrød, salater, mye protein – men skeier fort ut nå som været er som det er :D Men kosthold har jo mye å si på resultatet <3

 3. Hvor mange ganger i uken tar du disse øvelsene ca? <3

  1. Lene Orvik

   Vil tippe alt fra 3-6 ganger :-) <3 Det går fort!

 4. Martine

  Ser du har laget tise konto, kommer du til å selge interiør der? Rop ut som du skal selge excel vasen i sort marmor <3

  1. Lene Orvik

   Heiii! Nei, jeg har ikke noe interiør å selge nå dessverre :-( Den skal jeg ikke selge heheheeee :D

 5. Så flott gjerne mer! ☀️

  1. Lene Orvik

   <3 Wuhuu

 6. Et stort JA til mere av dette! :D

  1. Lene Orvik

   Åh så gøøy, yey! <3

 7. Ragnhild

  Jaa, dette elsket jeg! :) For jeg er nemlig den som ikke skjønner en dritt når jeg leser instruksjoner så satte pris på at det var en video:)
  Å fy søren så sprek du er da!
  Veldig kjekt med øvelser som kan gjøres hjemme, for nå er det jo snart ferie å nybegynner som jeg er på gymmet så er jeg så avhengig av å gjøre øvelsene slik PTn min har vist meg. Greit med alternativ på tur!:)
  Ha en fin dag da

  1. Lene Orvik

   Hehe greit når man kan se øvelsene i praksis :-) Ja, disse kan du lett gjøre hvor som helst! <3 Så deilig etterpå, og det skal SVIIIIIIII :D

 8. Hvor har du kjøpt sport bh og tights? Så fint!

  1. Lene Orvik

   HM og tightsen er fra Nike for en stund siden, kjøpte på Anton Sport :-)

 9. Anniken

  Veldig bra video! Mer av dette Hvilke sports bher anbefaler du? Som har sitter godt.

  1. Lene Orvik

   Så bra :-) Oooh, si det. Nike har mange bra ooog Røhnisch :-)

 10. Hvad hedder den form for spejl du har fået lavet på væggen i dit køkken?
  Der er lidt en sort eller mat – overflade ovenpå spejlet?

  1. Lene Orvik

   Hei! Det vet jeg ikke – men det er sotet overflate ja :-) <3

 11. Alexandra

  Ja til mer! Fint å se øvelsene i praksis og at videoen var kort så man faktisk får sett hele i en hektisk hverdag:D
  Jeg tar meg en økt nå, jeg:) Takk for inspirasjon!

  1. Lene Orvik

   Åh yey så godt og høre! <3 :-) Håper du likte øvelsene! Klem

 12. Tusen takk for tips! Mage er det kjedeligste jeg vet om å trene, men disse skal jeg teste ut :)

  1. Lene Orvik

   Åh jeg har begynt å elske mageøvelser! :D Try it!

 13. Prøvde denne i går:) Svidde godt i magen etterpå! Mer av dette. Ha en fortreffelig helg Lene :) Et lite forslag, hva med en video med litt sommer makeup?

  1. Lene Orvik

   Hehe så bra! Ja det svir ganske bra :D :D Ble du støl??? :D Jaa, kanskje det? :-) Skal tenke litt, for jeg tror jeg basically gjør det samme som jeg har laget video av tidligere i år hihiiii! <3 Men godt forslag!

 14. Så artig dette var! Her så man en helt ny side av deg. Du har en amazing body Jeg vil også ha flere sånne videoer :D

  1. Lene Orvik

   Åh snille deg <3 Takk! Men så gøy :-) Mer sånn!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *