Findingsfestival 2018

Annonse i samarbeid med Findings

Hoho som jeg gleder meg til årets Findings festival! Jeg er der hvert år, og koser meg like mye hver gang. Zara Larsson, Post Malone, Axwell Ingrosso, Sigrid + + Det er jo det stjerneteamet på scenen i år ♥

Jeg har laget en vlog hvor jeg snakker litt om “do’es” and “dont’s” på festival, samt hva jeg har med i vesken og så viser jeg frem hva man kan ha på seg. På forhånd må jeg unnskylde for at lyden går litt opp og ned – jeg tror det er på tide med en ny telefon, ettersom min har falt i bakken og knust x antall ganger … Bare with me! Enjoy!

Skal du på Findings i år? For å kjøpe billetter går du inn her – håper vi sees i år ♥

7 Comments

 1. hvor er den rød kjolen fra ? <3

  1. Lene Orvik

   Nelly <3

 2. Du er flott Lenemor <3 Hvor er den kule grønne jakken fra og det hvite skjørtet?

  Klem <3

  1. Lene Orvik

   Tusen takk, Zara og Nelly :-) <3

 3. Jannicke

  Hvor er den jakken, grønne med dusker? Sykt fin! Altså

  1. Lene Orvik

   Heiii, den er fra Zara <3 KLEM

 4. Jannicke

  Et ord som falt ut i forrige meldingen min der, men lurte på hvor den jakken var fra.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *