Perfekt fridags-aktivitet

Hei hallo ♥ Nå er det lenge siden jeg har tipset om noe i byen min! Jeg elsker Oslo litt ekstra om dagen, det er utrolig varmt og deilig i luften, solen skinner, mennesker over alt og rett og slett innmari god stemning.

På torsdag hadde jeg en lunsj-date med min bestis Malene, været var upåklagelig, så jeg foreslo for henne at vi skulle sykle avgårde til fantastiske Sørenga, noe vi gjorde. Bare det å sykle er jo en frihet i seg selv, jeg elsker å sykle! Morgen som kveld, det er så utrolig koselig! Det blir mitt nummer én fremkomstmiddel i tiden fremover. Sørenga is the place to be på en fridag – og ellers, men når Sørenga bader i sol. GO THERE.

Og det dere skal gjøre der, er å ta dere en latte med.. WAIT FOR IT .. Kokossirup på den ene kaffesjappa som ligger midt på stripa der. Er altså det beste. Noen som vet hvor jeg kan hamstre en god kokossirup?

Men. Så har dere et annet sted å besøke. Vi var der på Erik (mannen til Maria) sin bursdag for en stund siden og jeg falt pladask for stedet, maten, drinkene – alt. Besøk COYO, og bestill quesadilla med chorizo. Det bare går ikke an at det er så godt! Sitt ute, og NYT!

Kremt- ja vi var litt sultne vi da. Ble litt vel overkant mye mat for to tutter! Dere må også bestille guacamole som de lager til dere ved bordet – ahhmazing!

To glade!

Jeg har på meg jakke fra Zara – jeg bare elsker den!

Etter maten rullet vi oss videre på syklene våre, kjøpte godteri på veien og videre for å banke på vinduet hos Henriette, Egil og Noah – og der ble vi hele kvelden. For en deilig dag! Kvalitetstid er virkelig det jeg setter høyest av alt ♥

15 Comments

 1. Jeg pleier å kjøpe kokossirup på sunkost:)

  1. Lene Orvik

   Takk for tips <3

 2. Andrea Kvammen

  Cocosa sin kokossirup er helt perfekt til kaffen ☕️

  1. Lene Orvik

   Ja den så jeg på! Da skal jeg prøve den <3 TAKK!

 3. Hei hvor lenge er det siden du kjøpte jakken? Finner den ikke på nettsiden

  1. Lene Orvik

   Forrige uke :-)

 4. Hvor er skjørtet du har på her fra?

  1. Lene Orvik

   Hei! Det er fra Levis :-)

 5. Elsker fargene på det nederste bildet Bruker du bare lightroom eller har du noen spesielle presets du liker?:-)

  1. Lene Orvik

   Hei! Jeg bruker lightroom + presets ja :-) Tezza sine er fine :-) <3

   1. Kristin

    Ja, jeg har lagret hennes her på desktop’en og tenkte på deg da jeg så de:-)
    Great minds….;-) Whoop!

   2. Lene Orvik

    <3 Absolutt :-) Stor klem!

 6. Hei,
  hvordan er jakken i strl? og hvilken strl har du?:-)

  1. Lene Orvik

   Normal, tror jeg tok S for å få den litt større :-)

 7. Vet du hva jakken heter?:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *