To små forandringer på soverommet

Nå har jeg endelig fått skrudd opp de to nye, hvite hyllene mine på soverommet. Det ble akkurat sånn jeg hadde sett for meg. Minimalistisk og enkelt. De blender inn i den ellers hvite veggen, og det var litt viktig for meg i og med at det skjer så utrolig mye på baderoms-delen. Da er det smart og roe litt ned over sengen synes jeg, slik det ikke blir for mye. Nå må jeg bare se litt på hva jeg ønsker å ha i hyllene – for nå har jeg lånt litt ting som har sin faste plass rundt om i leiligheten ellers for å vise dere hvordan det ble. Men jeg tenker litt bøker, glassvaser med friske blomster i, og ellers litt dill og dall. Det er jo så gøy å styre med sånt noe synes jeg. Jeg har veldig lyst å finne en plante eller lignende som kan henge litt nedover veggen, litt eføy-preg, men hyllene er litt for smale i dybden til å sette en krukke der. Har dere noen idéer?!

Ellers er jeg veldig fornøyd! Dette er jo virkelig hyller som passer litt overalt. Jeg har 100 cm i størrelse og kjøpte mine her.

Når jeg får tid skal jeg også få tatt opp de to svarte som jeg kjøpte til kjøkkenet, og i de tenker jeg å ha krydder og diverse kjøkkenting som jeg tror passer perfekt inn. Ting må bare komme litt etterhvert, for jeg vil ikke løpe rundt på interiørshopping i tide og utide, det blir dyrt i lengden. Heldigvis har jeg kjøkkenskuffene fulle med krydder og annet jeg kan putte i de enn så lenge. Men jeg er veldig fornøyd med hyllene. Leker litt med tanken om å bestille flere, både til over sengen, og til den svarte veggen på stua.

Nyt denne solrike mandagen ♥ I morgen skal jeg svare på spørsmålene deres, blir gøy – det er jo lenge siden sist!

26 Comments

 1. Det ble veldig bra! Det er greit å få brutt opp litt på slike store hvite vegger.

  Gleder meg til å se krydderhyllene!

  1. Lene Orvik

   :-) Takk Julie! Ja – jeg og, hehe :-)

 2. Lekkert! Det gjør seg å bryte opp i det hvite, samtidig som stilen holdes ren. :)

  1. Lene Orvik

   Tusen takk :-) Enig med deg :-)

 3. Sjekk ut hjerteranke. Den trenger ikke noe stor potte, og henger fint nedover veggen. Har en slik selv i denne hyllen, bare min er 50cm men lik dybde:-)

  1. Lene Orvik

   Åh ja! Den er perfekt <3 :-) Strålende – tusen takk for tips!

 4. Har du slutta å godkjenne kommentarer på noen av innleggene dine?

  1. Lene Orvik

   Hei, nei – ikke med mindre det er ting jeg ikke vil det skal være fokus på. Noe spesielt du tenker på? :-)

 5. Hei Lene! Veldig fine hyller :D Jeg bare lurer på noe.. For jeg synes bloggen din har forandret seg ganske mye innholdsmessig siden du gikk over til Elle, er det sånn at det samarbeidet er annerledes enn det du hadde med UI? At det skal være mer om interiør, mote osv. nå og ikke så mye personlig? Gleder meg uansett til spørsmålsrunden kommer ut <3 Stor klem til deg!

  1. Lene Orvik

   Heihei! Nei, det er ikke annerledes :-) Jeg ligger under både UI og ELLE så det er egentlig ikke så mye som er forandret :-) At det er mindre personlig her inne, og mer fokus på interiør, mote og inspirasjon er et valg som jeg selv har tatt <3 Synes du det er dumt? Har sett flere som har nevnt det de siste dagene.. :-)

   1. Jaa, eller kanskje bare savner litt deg liksom. Hvordan det går i det daglige osv. Men jeg skjønner godt at du har valgt det litt bort, det må være litt slitsomt at så mange har “oversikt” over livet ditt! Men nå så jeg at du hadde skrevet noe personlig over her, så nå gleder jeg meg til å lese :)

 6. Når du tar bilder fra leiligheten din er det umulig å se om de er i sort/hvit…eller i farger… den er så utrolig fargeløs…. Men, du liker det vel sånn da :)

  1. Lene Orvik

   Ja, det vil jeg absolutt si – ellers hadde jeg tatt inn mer farger :-) Dette er min stil og jeg er veldig fornøyd med å ha det sånn :-)

 7. Mer til denne typen innlegg + personlige innlegg! Enig at bloggen din har forandret seg i det siste. Synes det er litt mye annonse og lite personlig. Har fulgt deg lenge og vil gjerne fortsette med det!

  1. Lene Orvik

   Hei! Det er mottatt! Virker som de fleste savner det personlige om dagen, og det skal jeg ta tak i <3 LOVE

 8. Så fint :)

  Lurer på en ting : hvor har du kjøpt den røde stripete blusen du hadde på deg på instastory i dag? :)

  1. Lene Orvik

   Hei Tea, den er fra You & I på Aker Brygge <3 Lurer på om det er By Malina :-)

 9. Hei, Lene!
  Jeg er enig med kommentaren over, jeg føler også at innholdet er litt annerledes den siste tiden. Jeg savner for eksempel innlegg som skjer i nåtid, vi som følger med på alle kanaler ser mye i nåtid på snapp og insta, men kan ta opp til flere dager før det kommer på bloggen.. også svaner jeg hverdagslige innlegg. Og mer vlogs! Det er du så flink til! Også er du veldig flink med redigering av bilder! Insta Konton din er nydelig! Men på bloggen blir det så lite variasjon i bildene dine, de føles så like. Et tips her er kanskje litt mer varierte bilder og litt mindre redigerte? Også savner jeg «rutine» på bloggen. Jeg var klar over at det kom 1-2 innlegg dagen, men nå er det liksom ikke noe rutine på det? Det kommer litt random?
  Ellers elsker jeg stilen din både i interiør og mote! Du er inspirerende!

  1. Lene Orvik

   Tusen takk for tilbakemelding Fria, det trenger jeg nå <3 Så setter utrolig stor pris på det :-) <3 Og jeg forstår akkurat hva du mener også <3

 10. Benedicte

  Jeg har hengeplante i min på kjøkkenet! Den heter ceropegia woodii og er sååå fin! Trenger bare en minipotte til denne, og det er plass til det på hyllen <3

  1. Lene Orvik

   OHOOOO YEY! Rett ned på blomsterbutikken – den var såååå fin!! Woddiiiii :D Hehe. TAKK!

 11. Hvor er de hvite hyllene ifra? :-)

  1. Lene Orvik

   Hei! Se link i innlegg <3 Klem

 12. Du ser alltid så smashing ut :D hvor er den grønne jakka du hadde på deg i dag fra?

 13. Such a small change makes such a big difference – I love your home!

  -Lara

  1. Lene Orvik

   Thank you Lara <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *